Președintele României, Klaus Iohannis, și soția sa, Carmen, au participat duminică, 4 aprilie, la slujba de Paște, în Sibiu. Pentru această mare sărbătoare, Prima doamnă a ales o ținut foarte elegantă, așa cum ne-a obișnuit întotdeauna.

Klaus și Carmen Iohannis au participat la slujba de Paște ținută la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din Piaţa Mare a Sibiului, unde au ajuns în jurul orei 9:50. Președintele României nu a oferit declarații, ci s-a rezumat doar la a le face cu mâna celor prezenți. Acesta este luteran, însă Paștele Catolic și cel al Protestanților este sărbătorit în aceeași zi. Ținându-se de mână, cu măștile de protecție pe față, dar cu foarte multă voie bună, cuplul prezidențial și-a făcut apariția la biserică.

Prima Doamnă a fost foarte elegantă
Așa cum ne-au obișnuit, atât Președintele României, cât și Prima doamnă au optat pentru ținute foarte elegante. Carmen Iohannis a optat pentru un palton de lână cu cașmir, de culoare ivory, care costă aproximativ 1.200 de lei, realizat de Andreea Ticu, designer român. O eșarfă de culoare roșie iar în picioare, Prima Doamnă a ales să poarte o pereche de pantofi în aceeași nuanță cu paltonul. Piesa de rezistență, dar și pata de culoare, a fost poșeta Chanel, de culoare galben vanilie.

De cealaltă parte, Președintele României a avut, de asemenea, o eșarfă la gât, de culoare albastru deschis, un palton negru, la care a adăugat o pereche de pantaloni și pantofi bleumarin.

„Tuturor creştinilor care acum serbează Învierea Domnului le doresc sărbători binecuvântate”, a transmis preşedintele Klaus Iohannis.

Acesta a transmis mesajul „Cristos a Înviat!” în limbile română, maghiară şi germană.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *