Este motiv de sărbătoare în familia Oanei Roman. Mama vedetei își aniversează astăzi ziua de naștere.

Oana Roman tocmai s-a întors din vacanță. Vedeta a fost plecată împreună cu fiica ei și cu Vica Blochina în Egipt, unde au petrecut zile însorite și relaxante. Chiar dacă abia a ajuns pe aeroport, aceasta a mărtursit că se va duce direct la centrul de recuperare, acolo unde se află mama ei.

”Am ajuns cu bine pe aeroport după multe ore, aștept bagajele după care mă duc la mama că astăzi e ziua ei. Mă opresc să-i cumpăr flori, tort deja a primit, merg să o serbesc pe mama!”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Mioara Roman a împlinit 81 de ani. În ultimele luni aceasta a avut mari probleme de sănătate, așa că cele două fiice ale ei au hotărât să o interneze într-un centru de recuperare pentru seniori. Chiar dacă Oana Roman a fost adesea pusă la zid pentru decizia luată, aceasta a explicat că mama ei se simte foarte bine acum, mai ales că poate socializa și este tratată la cele mai înalte standarde.

”Din păcate trebuie să-i mai fac o mică intervenție. A făcut un punct de grăsime care s-a mărit, s-a mărit, și pentru că nu m-am dus la timp cu ea să-l scoată a început să se infecteze și trebuie tăiat cu laserul. Până atunci trebuie să facă un tratament cu antibiotic”, a mărturisit Oana Roman pe rețelele de socializare.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *