Smiley si Gina Pistol au devent parinti pentru prima data si sunt foarte fericiti. Cei doi proaspeti parinti impartasesc cu fanii lor toate bucuriile pe care micuta Josephine le aduce.

La inceputul primaverii, in luna martie, prezentatoare Gina Pistol, a adus pe lume o fetita superba de nota 10.

Fericit si vizibil emotionat, prezentatorul de la „Romanii au Talent” a marturisit ca fetita lor va fi botezata Josephine Ana, numele de familie fiind Maria.

Cei doi iubiti au dezvaluit fanilor ca au plecat intr-o mica excursie cu Josephine. Micuta a fost dusa sa-si cunoasca strabunica. Pentru Smiley, momentul a fost unul extrem de emotionant, avand in vedere ca este foarte atasat de bunica sa, care l-a crescut.

„Astazi va prezentam in premiera ‘Noi trei si ziua’. Suntem in premiera. Mergem acasa la bunici si Josephine se va intalni pentru prima oara cu strabunica ei”, a transmis Smiley intr-un InstaStory, in drum catre strabunica fiicei sale, Josephine.

Recent, Smiley a vorbit despre bucuria pe care o traieste de cateva saptamani, in calitate de tatic. El a povestit,printre altele, cu cine seamana micuta Josephine Ana. Potrivit artistului, fetita a imprumutat mai multe trasaturi de la mama sa:

„Oamenii apropiati au vazut fetita, in poze. (…) Are trasaturi si de la mine si de la Gina si oricum e devreme. Nici eu nu-mi dau seama. Dar cumva atunci cand zambeste regasesc niste lucruri. Are buze, ceea ce eu n-am, deci sigur aia nu e o trasatura de la mine. N-are nasul meu mare, ceea ce nu e o trasatura de la mine. Nu-mi dau seama acuma. E bruneta. Aici pot sa zic ca seamana cu mine”.

 

„Am observat ceva la Josephine. Bine, cred ca toti bebelusii cred ca fac asta. Ii dau sa manance si o asez pe o perna sau pe o paturica, sa stea cat mai lejer. In timp ce mananca, adoarme. O mai tin asa vreo 10 minute si apoi incerc sa o pun foarte usor, ma misc in slow-motion, in baby nest. Si parca are niste piticuti care ii spun: «Vezi ca te-a pus mama ta in baby nest. Ce faci? hai, trezirea»! Zici ca o pun pe ace, imediat se trezeste. Nu pot sa inteleg. De ce faci, mami, asta?”, a spus Gina Pistol.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *