Mirela Vaida a fugit în vacanță de Paște împreună cu soțul ei, copiii rămănând în îngrijirea bunicilor, în țară. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a dus în Egipt, acolo de unde a postat o serie de filmulețe și videoclipuri pentru a-ți ține la curent pe fanii ei cu aventura sa.

Realizatoarea emisiunii Acces direct petrece ca o adevărată lună de miere cu soțul ei, într-o binemeritată vacanță după ce n-a lipsit de pe micul ecran aproape deloc în ultimul an, fiind una dintre vedetele Antenei 1 care a dus greul audienței în primul an de pandemie.

Aceasta i-a surprins plăcut pe toți cu imaginile sale și s-a afișat în costum de baie, fanii remarcând formele sale aproape perfecte.

Mirela Vaida, în costum de baie în Egipt

Mirela s-a pozat pe o plajă din Egipt, dar a profitat de prezența ei în țara faraonilor și pentru a vizita celebrele piramide, unde a urcat pe cămilă.

Într-un story de pe Instagram, vedeta a spus că deși se simte extraordinar de bine în vacanță îi este dor de casă, de copii, dar și de locul de muncă.

„Nu mi-am permis luxul ăsta de mai bine de 15 ani”
Cu muzică dată la maximum și palmieri în fundal, Mirela le-a povestit trăirile sale din Egipt urmăritorilor de pe Insta: „Mi-am luat vacanță de o săptămână în care n-am făcut decât să vizitez, să stau la plajă și să mănânc și nu știu ce-o să fac când mă întorc.

Mi-e tare dor de casă și abia aștept să ajung la copii și la serviciu, și la căsuța mea, pentru că orice vacanță e frumoasă până te apucă dorul de casă și de ai tăi. Mă simt foarte bine aici și cred că luxul ăsta nu mi l-am mai permis de mai bine de 15 ani, să pot pleca de Paște în afara țării”.

Mirela a spus că până în august nu va mai merge în nicio vacanță și abia așteaptă să se întoarcă la cârma emisiunii Acces direct, cea cu care ține postul Antena 1 pe linia de plutire în fiecare după amiază.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *