Kira Hagi a făcut un anunț important despre filmul animat în care poate fi văzută de cei dragi. Fiica celebrului Gică Hagi va juca alături de fosta primă doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama.

Tânăra actriță are o carieră foarte frumoasă în lumea cinematografică, care începe să prindă tot mai mult contur la Hollywood, acolo unde recent a semnat un contract pentru o producție ce va fi difuzată pe platforma de streaming Netflix.

Vedeta va dubla vocea unui personaj în serialul animat intitulat „Gofre şi Mochi”, fiica ”regelui” urmând să îi dea viață celui din urmă. În acest film va juca alături de nume grele, printre care se numără și Michelle Obama, soția fostului președinte Barack Obama.

„Dragi părinți sau mătuși sau unchi sau bunici, ați aflat de «Gofre și Mochi»? Este un serial pe Netflix, iar eu știu de el pentru că m-am distrat teribil să dublez vocea lui Mochi.

Așa că nu mă deranjează, dacă asta e noua mea poreclă!😂 E un serial educativ și amuzant și îl recomand și adulților, e bine să nu uităm să fim copii!”, este mesajul lăsat de Kira Hagi pe rețelele de socializare.

Serialul animat le propune oamenilor de orice vârstă o călătorie gastronomică prin prisma celor două persoane principale care sunt dezvăluite încă din denumirea producției. Cei doi prieteni împărtășesc același vis, acela de a devenit bucătar.

Pe parcursul serialului oamenii sunt invitați să afle despre diferite alimente, feluri de mâncare, cât și tot în ceea ce privesc tipurile de bucătării și culturi de pe fața pământului. Toate vor fi aflate numai cu ajutorul proprietarului unui supermarket, rol interpretat de Michelle Obama.

Fosta primă doamnă a Statele Unite ale Americii va avea un coș zburător care îi va servi drept ghid, proiectul fiind unul care nu se adresează numai celor mici, ci și adulților, care sunt gata să plece într-o aventură culinară pe cinste.

Kira Hagi, mulțumită de educația strictă primită de la părinți
Kira Hagi a dus o copilărie lipsă de griji, atât ea, cât și fratele ei, Ianis, reușind să se bucure de toate micile plăceri. Cu toate acestea tânăra actriță a povestit la un moment dat că celebrul său tată, Gică Hagi, i-a oferit o educație strictă care i-a prins bine.

Artista a știut încă de mică ce drum vrea să urmeze în viață, motiv pentru care cursurile de actorie le-a făcut în America. După o vreme în care a jucat în teatrele românești, vedeta s-a întors în SUA unde se bucură de un succes uriaș.

„Părinții noștri au fost destul de stricți cu noi, desigur în sensul bun al cuvântului. A fost o binecuvântare fiindcă noi am crescut cu un handicap metaforic.

Am fost privilegiați în multe privințe, iar acest lucru poate reprezenta un handicap. Nu am știut ce înseamnă să nu avem mâncare pe masă, nu am știut că înseamnă să mergi cu autobuzul.

Pot spune că am avut o relație deschisă cu părinții noștri, atât eu, cât și Ianis. Tata m-a împins să muncesc mai mult, să am niște valori și principii față de muncă, familie”, povestea Kira Hagi la un moment dat, notează evz.ro.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *