Anamaria Prodan neagă orice zvon apărut în presa tabloidă despre divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecampf: „Se va alege praful de cine ne face rău”, a scris impresara pe contul personal de Instagram.

Anamaria Prodan a scris pe contul ei personal de Instagram că în căsnicia ei cu Laurențiu Reghecampf lucrurile merg ca pe roate și că toate zvonurile apărute pe Internet sau în presa din România și din afară sunt venite de la persoanele care le doresc răul și așteaptă cu sufletul la gură despărțirea.

Anamaria Prodan nu-i iartă pe cei care încearcă să le distrugă căsnicia extrem de frumoasă şi împlinită
Anamaria Prodan spune mai ferm ca niciodată că nu este vorba despre niciun divorț și că soțul ei, Laurențiu Reghecampf, poate confirma acest lucru. Anamaria Prodan a mărturisit că toate presupusele amante nu există.

„Eu unde eram? Chiar așa? Reghecampf a ajuns bătaia de joc a României? Îi asociați numele lângă femei de acest nivel? Păi eu am întrebat în oraș cine-s fetele și m-am uitat pe net… Mama mea. Cum să-i asociați numele soțului meu cu asemenea nume și fapte? Cum facem?”, a scris Anamaria Prodan pe contul său de Instagram.

Anamaria Prodan spune că soțul ei nu are nicio legătură cu acele femei inventate de presa tabloidă în ultima vreme, iar această asociere cu personajele respective este defăimătoare pentru familia lor.

Anamaria Prodan: se vor ruga secundă de secundă la Dumnezeu să îi ia mai repede la el
Anamaria Prodan a mai scris pe Instagram că toți ”prietenii” ei care au intenții rele vor plăti în fața lui Dumnezeu.

 

Toate persoanele care ar fi atentat la averea copiilor ei, care și-au bătut joc de demnitatea copiilor ei sau a ei vor fi pedepsiți şi se vor ruga să fie luaţi cât mai repede.

 

„Orice prieteni sus-puși sub jurământ vă spun că se vor ruga secundă de secundă la Dumnezeu să îi ia mai repede la el, să nu mă uit către ei eu! Pentru că nu ating pe nimeni, doar mă uit. Mă rog la Dumnezeu și atât, finalul îl vedem împreună, pentru că orice l-am rugat pe Dumnezeu mi-a făcut dreptate. Luați mâinile de pe Reghecampf și de pe familia mea, căci se va alege praful de cine ne face rău”, a scris Anamaria Prodan.

Ea îşi va trăi viaţa frumos, iar acele persoane care-i doresc răul vor avea de suferit
Anamaria Prodan a mai scris că nu are de gând să se răzbune pe persoanele care îi doresc răul și că este mai mult ca sigură că toate aceste persoane vor fi pedepsite de Dumnezeu, în timp ce ea își va trăi, în continuare, povestea de dragoste alături de Laurențiu Reghecampf.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *