Marcela Fota a făcut dezvăluiri emoționante despre moartea soțului ei.

Au trecut aproximativ 8 luni de la moartea soțului ei, iar Marcela Fota îi simte lipsa din ce în ce mai mult. Cântăreața de muzică populară încearcă să fie puternică pentru fiul ei, pentru care se dedică în totalitate.

„Încerc să mă adun și să merg mai departe.

Un mare aport în toată încercarea mea de a merge mai departe o are băiatul meu, care merită tot acest efort. Suntem nedespărțiți așa am fost din totdeauna, dar acum cu atât mai mult. Starea lui de spirit este foarte importantă pentru mine iar eu încerc să-i țin mintea ocupată cu tot felul de lucruri, încât să accepte realitatea pe care o trăim și să reușim să mergem mai departe împreună.

El este ajutorul și motivația mea. Mi-am dorit extraordinar de mult acest copil, iar Dumnezeu mi l-a dat mai bun decât mi l-aș fi dorit și mi l-aș fi putut imagina. Suntem foarte fericiți că împreună face o echipă. Tatăl lui este întotdeauna în sufletul nostru și altături de noi, pentru că întotdeauna am fost o echipă și vreau să cred că vom fi și de acum înainte”, a declarat Marcela Fota, într-un interviu pentru Cancan.ro.

O batrana, in ultimele clipe ale vietii, i-a spus preotului: „La inmormantare, vreau sa mi se puna in mana o lingurita!” Parintele a amutit cand a aflat motivul- bzi.ro

 

Cum își visează Marcela Fota soțul

Marcela Fota a mărturisit că și-a visat de foarte multe ori soțul, iar de fiecare dată pare să refuze să îi răspundă la întrebare care o macină zi și noapte. „De ce?”, aceasta este întrebarea la care artista nu a găsit răspuns în legătură cu moartea soțului ei. Cei doi aveau planuri mari de viitor împreună, iar moartea a fost una mult prea bruscă.

Marcela Fota, prima vacanță după moartea soțului ei! Ea și fiul ei încă suferă: „O luăm ca pe o lecție de viață”

„De foarte multe ori l-am visat. În aproape fiecare vis am pus aceeași întrebare „De ce?”, însă în vis el ocolea mereu răspunsul acesta. Îmi spunea: „Nu te mai gândi pentru că acum am venit să facem altceva”.

Chiar în ultimul vis când l-am întrebat „De ce ai plecat? De ce ne-ai lăsat?” mi-a spus: „Nu te mai gândi la asta pentru că eu am venit să-ți cumpăr mașină”, pentru că ăsta era planul nostru. În luna ianuarie ar fi trebuit să-mi cumpăr mașină și ar fi trebuit să plecăm în Germania pentru o mașină… îl visez foarte des, iar prezența lui o simțim tot timpul. Noi știm că el în continuare face parte din viețile noastre și că zi de zi ne veghează”, a mai povestit cântăreața, pentru sursa citată.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *