Președintele USR-PLUS, Dan Barna, a devenit părinte chiar pe 10 august 2021.

”10 august si cea mai dorită notă de 10 pe care am primit-o vreodată. Această binecuvântare a venit astăzi în familia noastră”, a scris Dan Barna pe Facebook. Politicianul a publicat și prima fotografie cu bebelușul. Dan Barna și soția sa, Olguţa Totolici, au primit o mulțime de mesaje de felicitare pentru nașterea băiețelului.

Politicianul a explicat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de ce soția sa nu-i poartă numele de familie.

”E un lucru lipsit de importanță. La momentul când ne-am căsătorit a spus că dorește să-și păstreze numele. Am spus că nu e nicio problemă. Nu e nimic în neregulă aici. Chiar nu e o poveste în spate, a fost o dorință, care nu m-a deranjat în niciun fel. E în regulă”, a spus Dan Barna.

Cei doi soți gătesc în echipă, uneori, însă, politicianului îi place şi să-şi răsfeţe soţia, ducându-i micul dejun la pat. ”Oala romană. Este o oală de lut, pui carne, cu garnitură de legume, pui niște vin, lași în cuptor maximum o oră, iese o mâncarea foarte bună. Artistul, șeful, este Olguța. Îmi gătește ardei umplut, diverse combinații de spanac, ciorbe fabuloase, le prefer mâncărurilor mai grele.

Chiar și varza călită pe care eu nu o suportam înaintea căsătoriei. Preferăm mâncarea gătită în detrimentul mâncării semipreparate din supermarketuri. OK, recunosc, uite: uneori, duc și micul dejun la pat soției”.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *