Drama neștiută a Ginei Pistol. Vedeta a fost abandonată de mamă, dar crescută de bunică: „Noi am ajutat-o cu bani”
Gina Pistol a trăit o adevărată dramă în copilărie. Vedeta a fost crescută de bunica ei.

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate prezentatoare Tv. Frumoasa vedetă duce o viață la care alții doar visează, însă puțini sunt cei care știu drama prin care a trecut aceasta în copilărie. Cu mulți ani în urmă, Gina Pistol a fost abandonată de mama ei, după ce părinții ei au divorțat. Ulterior, vedeta a rămas în grija bunicii.

În cadrul unui interviu, bunica Ginei Pistol a povestit cum a aflat vedeta decizia luată de către mama ei.

“Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat ştie asta. După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani”, a declarat bunica vedetei într-un interviu pentru Libertatea.

Totodată, Dumitra Pistol, bunica prezentatoarei TV, a mai mărturisit faptul că Gina și tatăl ei s-au împăcat și ar fi reluat legătura.

“Ei îşi vorbesc, se înţeleg foarte bine, se sună de ziua lor. Eu, de exemplu, când gătesc ce-i place Ginuţei, şi se găseşte Emil pe la mine, îi dau pachet să-i ducă fetei. Şi se duce până la ea în faţa blocului să i-l ducă”, a mai spus bunica Ginei Pistol pentru sursa citată.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *