La început am fost răsfățată de cel pe care l-am iubit. Am crezut că dragostea noastră nu se va sfârsi niciodată si că el va fi bărbatul meu pentru totdeauna, dar am fost iubită o perioadă, ca mai apoi să fiu mințită și înșelată în cele mai urâte moduri.

Acum sunt gata să o iau de la capăt, dar în ordine inversă.

Sunt gata să fiu înșelată de aparențele unui bărbat, iar el să facă orice pentru a-mi câștiga încrederea. Sunt gata să mă înșel crezând că iubirea adevărată nu există și să mi se dovedească că greșesc.

Sunt gata să fiu mințită că nu ar mai putea ajunge la cina planificată, iar el să fie deja acasă, gătind ceea ce știe că îmi place cel mai mult.

Sunt gata să fiu iubită așa cum nu am mai fost. Sunt gata să las în urmă totul – răni, cicatrici, amintiri, nopți nedormite și să mă rup de tot acel rău. Sunt gata să mă las purtată de val și să trăiesc fiecare clipă alături de cel care a câștigat un loc important în sufletul meu.

Sunt gata să fiu răsfățată ca un copil de bărbatul care mă va face să-l iubesc ca pe un tată, ca pe un prieten, iubit și amant.

Sunt gata să fiu sărutată în creștetul capului înainte de culcare și ținută de mână parintește atunci când ieșim la plimbare.

Sunt gata să am cui să-mi vărs ofurile, să am un umăr pe care să plâng atunci când nu mai pot și de la cine să primesc o vorbă bună când simt că totul se prăbușește în jur.

Sunt gata să fiu iubită în fiecare zi și să iubesc cât mă va ține sufletul.

Sunt gata să îmi indeplinesc fiecare fantezie pe care o am alături de bărbatul care știe cum să mă pună pe jar.

Sunt gata să o iau de la capăt. Sunt gata să mă dedic întru totul omului care m-ar răsfăța, iubi, minți și înșela, dar în ordine inversă.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *