Chiar dacă ține totul departe de ochii curioșilor, Denise Rifai a dezvăluit cum este bărbatul care o face fericită.

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la KanalD a devenit rapid un succes, iar telespectatorii așteaptă cu nerăbdare un nou interviu spectaculos.

Denise Rifai poate spune că este o femeie împlinită. Se bucură de un succes imens pe plan profesional și iată că este fericită și pe plan amoros. Vedeta a dezvăluit că există un băbrat în viața ei, care o face să radieze de fericire.

„Există un bărbat în viața mea, trebuie să existe. Iubesc, da! Am suferit în dragoste. Am ținut viața mea departe de ochii lumii. Viața mea e ca oricărui alt om, cu bune, cu rele, cu de toate. Am nevoie de iubire. Mi-ar plăcea să se așeze zona asta din viața mea. Eu cred în destin și cum trebuie să fie așezate lucrurile de la Dumnezeu. Le mulțumesc tuturor celor care au trecut prin viața mea, fiecare a avut rolul și rostul lui. Există cineva pe care l-am iubit tare mult, există un el”, a dezvăluit Denise Rifai în podcastul găzduit de Damian Drăghici.

Prezentatorea TV a avut doar cuvinte de laudă la adresa iubitului ei, lângă care se vede până la adânci bătrâneți: „Este foarte deștept, are răspuns la toate întrebările mele. Trebuie să fie perfect, inteligent, să aibă răspunsuri acolo unde ale mele nu mai există”.

Denisa Rifai susține că își dorește să devină mamă, mai ales că visa la copii încă de la o vârstă fragedă. Prezentatorea TV spera că va fi mama a patru copii, dar spune că planurile destinului au fost cu totul altele pentru ea.

„Nu m-aș fi gândit vreodată că până acum să nu am patru copii, îmi doream când eram mică trei băieți și o fată! N-a fost să fie. Nu am încă un copil, nu știu dacă voi avea vreodată copii. Dar știu cu siguranță că dacă bărbatul meu va avea copil sau copii, vor fi și copiii mei. Mai am câteva elemente care să se așeze în viața mea pentru a fi fericită pe deplin”, a mai spus vedeta.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *