Andreea Mantea și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei.

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Vedeta este mereu cu zâmbetul pe buze, însă a trecut prin momente grele, în trecut. Unul dintre este este chiar momentul în care l-a adus pe lume pe fiul ei și al lui Cristian Mitrea.

Cristian Mitrea și Andreea Mantea au format un cuplu în urmă cu câțiva ani. Din nefericire, drumurile celor doi s-au separat, fiecare văzându-și de propria viață. Recent, Andreea Mantea a declarat că tatăl copilului ei a agresat-o fizic, chiar și când era însărcinată.

Vedeta a povestit că i-a fost extrem de greu în momentul în care a născut, deoarece nu a fost nimeni lângă ea, în afară de fiul ei.

”Cel mai greu mi-a fost când am născut. David, atât (n.r cine i-a fost alături), dar mă bucur că am ales așa. Stau și mă gândesc, toată lumea îmi spune ce ne facem că o să crească copiii și ce o să-i spui când o să audă, ce o să știe. Copilul meu o să fie pregătit să audă tot ce s-a întâmplat, nu vreau să-l mint, vreau să înțeleagă tot, vreau să nu aibă semne de întrebare”, a spus Andreea Mantea cu lacrimi în ochi pe YouTube.

Totodată, Andreea Mantea a povestit că de fiecare dată când David trebuia să plece la tatăl său plângea și spunea că nu vrea să meargă. Iar când se întorcea era complet schimbat.

„Copilul meu nu vrea să știe de tată, nu-l interesează, nu vrea să audă, când trebuia să plece la el se prindea de draperie și se ținea foarte strâns și plângea și eu tot i-l dădeam. M-am luat de gura lui că trebuie ca copilul să aibă o legătură cu tatăl. Nu trebuie, e greșit, depinde cine e tatăl, ce e tatăl și ce legătură vor avea.

Când mi-l aduce era alt copil, era introvertit, nu mai vorbea, nu mai spunea nimic. Practic chinuiam copilul și i-l dădeam unui necunoscut, venea atât de supărat pe mine (…) Nu înțeleg de ce trebuie să ne luam după niște tipare, e atât de greșit”, a declarat Andreea Mantea, în cadrul unei emisiuni online.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *