Nu toți au inimă la fel de bună ca a ta. E un adevăr trist. Dar va trebui să te obișnuiești cu ideea dacă nu vrei să trăiești cu o dezamăgire în plus.
Unii oameni sunt buni, alții nu. Unii nu pot face rău, alții îl fac cu zâmbetul pe buze, te sapă pe la spate și te rănesc atunci când te aștepți mai puțin. Nu toți au inimă la fel de bună ca a ta. E un adevăr trist. Dar va trebui să te obișnuiești cu ideea dacă nu vrei să trăiești cu o dezamăgire în plus. Sau cu mai multe.

Știu! Atunci când în suflet porți doar iubire și bunătate e greu să nu vezi doar asta la ceilalți. E greu să îi condamni de ceva, să ai bănuieli și să eziți. Dar ei lovesc. te lovesc. Și te doare. Și cu timpul înveți să îți iei măsuri de siguranță. Nu le mai acorzi încredere ușor, nu mai iubești ușor. Totuși ajungi să fii din nou victima lor pentru că te condamnă ei pe tine… De mofturi, pretenții și te fac să te simți rece. Nu ești!

Nu lăsa pe nimeni să îți spună cum ești. tu te cunoști mai bine decât te cunosc ei.

Poate încă te aștepți să primești înapoi ceea ce oferi. Poate încă mai crezi că a fost vina ta uneori. Poate nu îi poți învinui de nimic pe cei care te-au dezamăgit și asta pentru că tu ești un om bun, nu pentru că nu ar avea nicio vină. Sunt atâția de ,,poate și atâția de ,,dar în viață,însă un lucru e cert, nu te aștepta ca toți cei din jurul tău să aibă aceleași principii ca tine, să gândească la fel, să simtă la fel. Nu te aștepta să dai la tot pasul de oameni ca tine.

Nu ai suferit pentru că nu ești un om bun, ci pentru că ești unul și nu ai vrut să vezi răul din oameni, minciunile, invidia, nepăsarea. Nu te împiedica de astfel de oameni. Nu merită. Nu te merită.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *