Adi Nartea a făcut o confesiune cutremurătoare.

În cadrul unui podcast, actorul a dezvăluit că a avut grave probleme de sănătate, mai exact o tumoare de dimensiuni considerabile care era pe cale să îi distrugă viața.

Din fericire, intervenția promptă a dus la un rezultat bun, iar vedeta tv este în afara oricărui pericol.

Adi Nartea este un actor cunoscut la noi, dar, asemenea oricărei persoane, a avut parte și de probleme de sănătate. Vedeta a vorbit în cadrul unui podcast despre afecțiunea pe care a avut-o și pe care nu a putut să o evite, dar din fericire, a reușit să o trateze.

Vedeta a povestit cum, în urmă cu mai mulți ani, a încpeut să simtă că nu mai aude bine cu o ureche. A mers la doctor, acolo i s-a spus că ar avea deviație de sept, lucru la care trebuie intervenit chirurgical. Ceva parcă i-a spus să nu seopereze încă. S-a consultat cu mama lui, care l-a sfătuit să mai facă niște analize pentru a fi sigur de pasul pe care urmează să îl facă. Din nefericire, diagnosticul a fost unul crunt.

„Totul a început acum 4 ani, când aveam urechea stângă înfundată, efectiv, și nu știam de ce. Spuneau că am urechea înfundată pentru că am deviație de sept. Mi-au zis să fac o operație de deviație de sept. Am fost la vreo trei sau patru medici, toți au zis același lucru. Am zis bine, hai să mă operez. Mama, când i-am spus, mi-a zis să fac un RMN. Tot mama mi-a trimis după câteva zile un mail în care îmi spunea că au găsit o formațiune care e intra-craniană, să nu-mi fac probleme, să stau liniștit. Mie nu-mi venea să cred. Am înțeles că am o tumoare în cap, în spatele ochiului. A început un periplu ca să-mi dau seama ce era de făcut. Tumoarea era mare, foarte mare”, a spus Adi Nartea.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *