Planeta Mercur tranzitează zodia Balanță pe 30 august 2021 și produce o serie de evenimente interesante în viețile noastre. Pot avea loc răsturnări de situație pe ultima sută de metri.

Cei mai avantajați de acest fenomen astrologic par a fi Gemenii și Fecioarele, însă haideți să vedem în detaliu cum este afectată fiecare zodie.

Berbecii prind curaj și finalizează toate acele proiecte pe care le-au ținut în stand-by din varii motive. De data aceasta, lucrurile vor intra pe făgașul normal.

Planeta Mercur în zodia Balanță, din 30 august 2021
Taurii sunt în continuare sceptici cu privire la anumite colaborări și își dau seama că nu prea au încotro s-o ia. Totul se va schimba pentru ei pe ultima sută de metri.

Gemenii primesc înțelepciunea necesară pentru a se orienta mai bine din punct de vedere profesional. Sunt mai adecvați la realitatea înconjurătoare.

Racii reușesc să stabilească principalele priorități, asta pentru ca viața să nu îi mai ia prin surprindere. Sunt extrem de hotărâți și implicați în tot ce fac.

Leii se recuperează după câteva dușuri reci prin care au fost nevoiți să treacă. Mercur îi ajută să vadă partea plină a paharului.

Fecioarele se concentrează cu maximă atenție asupra carierei. Vor da totul la locul de muncă și vor dori să doboare noi recorduri personale.

Scorpionii și Peștii trec prin momente grele
Balanțele sunt încurajate să facă un pas important în față în relațiile cu familia. Vor avea ocazia să îndrepte anumite greșeli.

Scorpionii sunt puși în tot felul de situații care mai de care mai complicate. Se vor concentra asupra imaginii lor publice mai atent.

Săgetătorii primesc tot felul de promisiuni și dovezi de iubire din partea celor din jur. Se simt răsfățați și apreciați.

Capricornii pun la cale un plan uriaș cu care vor să se relanseze din punct de vedere profesional. De data asta, astrele îi susțin.

Vărsătorii au de schimbat tot felul de lucruri de natură tehnică. Vor petrece ceva mai mult timp în casă pentru a-și asigura confortul de care au nevoie.

Peștii sunt prinși pe picior greșit la sfârșitul lunii august 2021. Vor duce tot felul de conflicte în niște zone care pe unii îi sperie. Trebuie să se tempereze și să nu exagereze fiecare situație din viața lor.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *