Putina lume stie detalii despre boala crunta de care sufera Bianca Dragusanu. Nu poate fi vindecata, iar vedeta trebuie sa aiba grija toata viata, ca sa nu moara.

A aflat in urma cu mai multi ani de acest diagnostic, iar de atunci a fost supravegheata indeaproape de medici.

Problemele din casnicia cu Alex Bodi nu au ajutat-o deloc, tinant cont ca vedeta sufera de diabet dezvoltat pe sistem nervos. Unul dintre lucrurile pe care trebuie sa le respecte cu sfintenie este eliminarea stresului. Din pacate pentru Bianca Dragusanu, acest lucru nu a fost posibil in timpul mariajului cu Bodi.

Boala crunta de care sufera Bianca Dragusanu! NU poate fi vindecata
Diabetul este o boala extrem de grava, care poate doar sa fie tinuta cat de cat sub control. Daca nu tine cont de indicatiile medicilor, Bianca poate suferi complicatii majore, care pot duce chiar si la deces.

„De foarte multe ori cand am avut crize a trebuit sa fac insulina. Inca nu sunt dependenta, dar mai am numai un pas. Daca nu am grija de mine, medicii m-au avertizat ca boala se poate agrava foarte repede.

Eu pun foarte mult suflet atunci cand ma indragostesc, ma implic si sufar foarte mult. Am facut diabet pe sistem nervos, din dragoste. In urma unor analize am descoperit ca sunt bolnava. Acum trebuie sa am grija, nu am voie sa ma enervez si trebuie sa tin regim alimentar strict”, povestea Bianca Dragusanu pentru Click, in urma cu mai multi ani.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *