Daniela Gyorfi a explicat de ce nu s-a casatorit cu George Tal, cel alaturi de care formeaza un cuplu de foarte multi ani.

Daniela Gyorfi formeaza un cuplu cu George Tal. Cei doi impreuna o fetita, Maria. Desi se inteleg foarte bine, cei doi nu si-au oficializat relatia.

Cantareata a explicat la emisiunea pe care Cristina Siscanu o prezinta online, de ce nu s-a maritat cu George Tal.

”Nu sunt casatorita cu George pentru ca prima data cand am vrut sa facem pasul, nu era finalizat divortul lui din Germania, iar a doua oara s-a internat mama in spital. Am spus ca daca mama a fost de acord cu casatoria cu George si faptul ca el m-a cerut de la mama, asta a contat. Nu tin neaparat sa ma casatoresc. Maria stie ca noi nu suntem casatoriti. Pe mine ma cheama Gyorfi, pe el Tal, iar pe ea Gyorfi Tal”, a declarat Daniela Gyorfi, potrivit wowbiz.ro.

”George mai are trei copii in afara de Maria, dar nu m-am gandit niciodata la avere. Si spun asta pentru ca lucrurile astea sunt clare din punctul asta de vedere: ce e al meu, e al meu! Casele sunt ale mele! Dar, totul este la comun atata timp cat suntem impreuna, nu se pune problema ca e casa mea”, a mai spus ea.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *