Gabriela Cristea și Tavi Clonda contrazic gura lumii care spune că au probleme în cuplu. Cei doi se țin de parte de astfel de zvonuri, pe care nici măcar nu se obosesc să le infirme.

Cum se înțeleg cu adevărat în intimitatea casei lor știu doar ei, cert este că recent au avut un mare motiv de sărbătoare.

Pe 24 august s-au împlinit doi ani de Când Gabriela și Tavi au promis în fața altarului că vor fi împreună la bine și la greu.

Doi ani de la cununia religioasă a Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda
S-au împlinit doi ani de la ziua cea mare în care Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cununat religios. Au petrecut, anul acesta, la mare, împreună cu cele două fetițe.

Tavi a fost cel care a făcut primul o postare legată de acest motiv de sărbătoare, și anume aniversarea a doi ani de la căsătorie. El a postat pe Instagram o poză chiar din ziua cununiei religioase, în care apare alături de soția sa și de cei doi nași celebri: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu.

Cu ocazia aniversării, Gabriela și Tavi au lansat un nou episod de vlog, cu peripeții din familia lor.

Azi, eu si sotia mea Gabriela,am implinit 2 ani de la cununia noastra religioasa si ne-am gandit sa va oferim un cadou,un nou vlog cu peripetiile noastre din concediu ,mai ales ce s-a intamplat la drumul de intoarcere!, a scris Tavi Clonda pe Instagram.

Ei bine, în ciuda zvonurilor apărute în spațiul public cum că există neînțelegeri în cuplul Gabriela – Tavi Clonda, se pare că în realitatea, lucrurile merg bine și cei doi se înțeleg de minune. Pe contul ei de Instagram, Gabriela chiar a menționat că profită de orice moment liber în care este doar ea cu Tavi, ca în vremurile trecute.

Copiii dorm iar noi ne-am facut repede o poza ca pe vremuri. Ok, am avut timp si de un pic de romantism si de o discutie despre visuri noi si frumoase, tot ca pe vremuri, a scris Gabriela Cristea în dreptul unei poze de pe Instagram.

Curând, vedeta va putea fi urmărită în cadrul emisiunii Splash! Vedete la apă!, produsă și difuzată de Antena 1.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *