Mihai Morar a transmis un mesaj dureros prin care şi-a impresionat fanii din mediul online. Moderatorul a adus în discuţie situația teribilă prin care două celebrități internaționale au trecut. Acesta s-a arătat mișcat până la lacrimi și a explicat că nu crede să existe o durere mai mare pe lume ca pierderea unui copil.
Mihai Morar a vorbit despre faptul că John Legend și soția lui, Chrissy Teigen, au pierdut copilul pe care îl așteptau cu nerăbdare.

Mihai Morar, mesaj dureros după aflarea veştii că John Legend și soția lui au pierdut un copil
Mihai Morar a empatizat cu tragedia prin care celebrul cântăreț trece. Veste l-a afectat atât de tare încât în timp ce vorbea vocea a început să îi tremure, iar ochii i s-au umplut de lacrimi.
„Mă trezisem cu o super stare, și când am ieșit din emisie am citit vestea asta, că John Legend și soția lui, Chrissy, au pierdut bebelușul imediat după naștere. Nu cred că există durere mai mare pe lumea asta decât să apuci să îți ți copilul în brațe și după să știi că a fost ultima oară. Îngrozitor.

Genul ăsta de vești, pe lângă faptul că te întristează și te revoltă, ar trebui să te recalibreze ți să te întrebi care sunt adevăratele probleme, de ce ne plângem, care este rostul nostru astăzi, acum. Nu cred că este o întâmplare”, a spus prezentatorul.
Postarea este însoțită de imagini în care fotomodelul apare pe patul de spital, alături de soțul ei.

“Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați trimis rugăciunile și energia voastră pozitivă. Simțim iubirea voastră și o apreciem cu adevărat. Suntem atât de recunoscători pentru viața pe care o avem. Pentru minunații noștri copii, Luna și Miles, pentru toate lucrurile pe care le-am putut experimenta până acum”, a mai spus fotomodelul.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *