Virgil Ianțu este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți oameni de televiziune din țara noastră. Emisiunea Vrei să fii milionar? l-a făcut cunoscut și l-a dus pe cele mai înalte culmi ale succesului.

Dintotdeauna a fost rezervat în ceea ce privește viața personală, dar acum a vorbit mai deschis decât niciodată despre familie, dar și despre căsătorie, după 15 ani de relație în concubinaj.

Virgil Ianțu nu crede în căsătorie
Virgil Ianțu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Roxana Alexandru, de mai bine de 15 ani. Prezentatorul TV a fost mereu discret în ceea ce privește viața de familie, dar acum a vorbit deschis despre logodnica sa și despre fetița pe care o au împreună.

Toți apropiații și cei care îi cunosc se întreabă de ce nu se căsătoresc, după 15 ani pe care i-au petrecut împreună. Virgil Ianțu a declarat că și-a cerut deja soția în căsătorie și a mers la preot să-i propună să se cunune, dar acolo s-a lovit de un refuz la care nici măcar nu se gândea.

Prezentatorul a fost uimit să audă că nu se pot căsători fără actul de la primărie. El își dorea doar să-și declare iubirea în fața lui Dumnezeu, pentru că un act nu înseamnă nimic pentru el și soția sa și nu li se pare normal să aștepte după acte pentru a putea deveni soț și soție spiritual, care este cel mai important aspect.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *