Toamna 2021 este un moment bun pentru relaxare. Acum nu ar trebui sa va concentrati asupra realizarii ambitiilor de cariera. Este clar ca majoritatea oamenilor prefera sa ia o pauza vara, dar toamna va fi o perioada in care nu ar trebui sa-ti ceri prea mult. Munca trebuie sa fie moderata, iar sarcinile ar trebui sa fie fezabile.

Septembrie
Opozitia lui Marte si Neptun (2 septembrie) .
Marte si Neptun se opun reciproc in asa fel incat multi oameni in activitatile lor pot deveni victime ale iluziilor proprii si ale celorlalti. Este important sa ganditi critic, sa verificati informatiile si abia apoi sa va asumati implementarea oricaror planuri serioase si importante pentru dvs. In caz contrar, puteti face greseli pe care ulterior va trebui sa le regretati.

Venus intra in Scorpion (10 septembrie) .
Venus in Scorpion aduce pe primul loc in mintea oamenilor doua forme de dispozitie aparent contradictorii. Pe de o parte, oamenii incep sa fie atrasi de diferite placeri carnale, vor sa fie mai liberi si mai eliberati in sfera romantica. Acesta este momentul cautarii comunicarii fara obligatii – in primul rand, desigur, comunicarea intima, dar chiar si romantismul simplu nu va evita astfel de dispozitii. Este important sa fii atent cu banii pentru a nu-i cheltui pe diverse placeri inutile. Pe de alta parte, Venus in Scorpion inclina spre intelegerea spirituala, face ca nisa lumii celuilalt sa fie mai atractiva pentru oameni. Acesta este un moment bun pentru practicile ezoterice si auto-dezvoltare spirituala. Eforturile depuse in aceasta directie nu vor fi in zadar.

Marte intra in Balanta (15 septembrie) .
Marte in Balanta creeaza un dezechilibru energetic. Acesta este momentul in care este destul de dificil sa prezici comportamentul oamenilor, ceea ce inseamna ca nu ar trebui sa te bazezi pe ei pentru nimic in aceasta perioada. Multi dintre noi vor fi predispusi la un comportament impulsiv. Facand mai intai si vorbind mai tarziu – acesta va fi comportamentul standard pentru multi. In aceasta privinta, din 15 septembrie, este util ca o persoana sa isi solicite constientizarea.

In echinoctiul de toamna, Soarele intra in Balanta (22 septembrie).
Soarele sporeste fortele de echilibru din natura, datorita carora fiecare actiune primeste o revenire. In aceasta perioada, este util sa facem fapte exact pozitive, astfel incat universul sa ne recompenseze pentru ele. Orice comportament rau, distructiv, incercari de a provoca suferinte emotionale sau fizice cuiva vor fi ulterior pedepsite de fortele Universului.

Octombrie
Pluto direct (6 octombrie, retrograd din 27 aprilie) .
Pluto incepe miscarea dreapta. Pentru multi dintre noi, acest lucru inseamna sfarsitul evenimentelor adverse, riscuri semnificative si depresie persistenta. Nu sunt cele mai bune conditii pentru a stabili obiective importante pentru viitor.

Soarele intra in Scorpion (23 octombrie) .
Acesta este un moment al transformarilor interne semnificative, aproape fundamentale. Insasi circumstantele vietii te vor impinge. Acum este important fie sa ramai loial credo-ului tau interior, fie sa-ti formulezi unul nou, care sa fie mai potrivit cu atitudinea ta. In acelasi timp, multi oameni vor putea trece prin aceasta perioada fara sa-si puna intrebari importante despre cum se vad in aceasta lume. Multe vor depinde de sensibilitatea voastra fata de astre si de cat de inclinati sunteti sa va puneti intrebari filosofice.

Venus in cadratura cu Neptun (27 octombrie) .
Acest lucru sugereaza ca aceasta perioada va fi un moment cand este dificil sa aruncam o privire sobra asupra oamenilor din jurul nostru. Iata ce ne spune Venus in aceasta Cadratura. De exemplu, daca nu aveti idee ce drum alegeti in viitorul dvs., daca doriti sa obtineti un loc de munca, atunci petreceti mai mult timp cu familia. Discutati aceasta problema cu cei dragi. Nu este deloc necesar sa le ascultam parerea ca dogma. Este mult mai important ca prezenta unor persoane apropiate sa va directioneze gandurile in directia corecta.

Marte intra in Scorpion (30 octombrie).
In acest moment, Marte interfereaza foarte mult in treburile multora dintre noi, cerand oamenilor activitati emotionale si implicare. Oamenii care se supun fara minte impulsului vor fi subordonati in principal motivelor lor materiale. In acelasi timp, Scorpionul face posibil sa se vada in fiecare situatie o oportunitate de auto-imbunatatire spirituala. Este important doar sa actionezi constient.

Noiembrie
Venus intra in Capricorn (5 noiembrie) .
Oamenii vor fi supusi unor dispozitii conflictuale. Ne putem astepta la o anumita racire in manifestarea emotiilor de la cei dragi si fiecare dintre noi va putea simti in noi insine o lipsa de dorinta de a ne mentine inima deschisa. Desigur, planetele sunt de vina pentru acest lucru, dar trebuie sa facem fata acestor influente. In acest sens, este important sa tinem lumea interioara sub supraveghere constanta si sa facem un efort interior pentru a depasi “gheata” pe care constelatia Capricornului o aduce starii noastre de spirit.

Mercur intra in Scorpion (6 noiembrie)…
Incepe o perioada activa de lucru cu informatii, corespondenta lunga si voluminoasa. Importanta interactiunilor interumane creste. In unele cazuri, se poate intampla ca prezenta simpatiei sau a ostilitatii intre doua persoane sa implice unele consecinte care sa le afecteze sfera profesionala. In unele cazuri ar trebui sa ne asteptam la incercari care vor dauna carierei. Daca o astfel de persoana apare in jurul vostru, este mai bine sa evitati orice interactiune cu el. De asemenea, nu uitati ca Scorpionul este un semn intepator si razbunator al zodiacului. Deci unii vor „ajunge” cu siguranta din trecut. In acest sens, este foarte important sa fii in garda. Ma bucur ca o astfel de stare astrologica nu va dura mult.

Soarele intra in Sagetator (22 noiembrie) .
O perioada de succes, prietenie, victorii in aventuri si calatorii. Cu cat o persoana se manifesta mai activ in acest moment, cu atat are mai multe sanse ca astrele sa-l copleseasca cu daruri. Cu toate acestea, trebuie totusi remarcat faptul ca semnele de foc si aer in aceasta perioada vor fi mai fericite decat semnele de pamant si apa. In cazul lor, va trebui depus un efort mai mic pentru a obtine succes si a atrage noroc in viata. Dar totusi, astrele sunt prietenoase cu toata lumea acum. Principalul lucru este sa nu stati inactiv pe canapea, altfel nu vor aparea modificari pozitive. Este important sa intelegem aici ca astrologia este un factor, pe langa care exista un alt factor – este vorba de eforturi facute de sine.

Conjunctia Soarelui si Mercurului (29 noiembrie).
Nivelul de intelegere intre oameni este in crestere. Acum este foarte util sa aranjam negocieri, interviuri si sa rezolvam lucrurile cu privire la unele probleme controversate. Dar nu trebuie sa exagerati, nu treceti de linie. Toti oamenii ar trebui sa fie atenti la opinia interlocutorului si sa faca compromisuri, altfel influenta favorabila a lui Mercur nu va va fi de ajutor.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *