În această toamnă, Andreea Mantea le aduce telespectatorilor Kanal D emoția regăsirii, a iertării și a poveștilor de viață pline de înțelesuri profunde, odată cu emisiunea „O nouă șansă”, ce va fi difuzată din 11 septembrie, de la 20:00, la Kanal D. Producția are la bază un format internațional de succes, „Second Chance”, realizat în Turcia.

Andreea Mantea va prezenta emisiunea „O nouă șansă”
Oamenii sunt supuși greșelilor, dar întotdeauna ei se pot ridica deasupra acestora, revenind în viața celor pe care i-au dezamăgit și încercând să repare, prin sinceritate, ceea ce au distrus cândva. Andreea Mantea dezvăluie prin intermediul emisiunii „O nouă șansă” cât de multe au să-și spună oamenii care, la un moment dat, decid să nu își mai vorbească.

Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma- bzi.ro

Andreea Mantea pune capăt zvonurilor: ”Nu, nu sunt…”. Prezentatoarea TV le-a închis gura curioșilor

„ Așa cum v-am obișnuit de atâția ani, vin în fața dumneavoastră cu o emisiune de suflet.

O emisiune în care sufletele rănite au parte de vindecarea mult dorită. Se spune că atunci când greșești foarte tare cuiva și nu ai parte de iertarea dorită, simți nevoia să îți spui povestea și să-ți ceri iertarea în fața cât mai multor oameni. Eu sunt aici să îi sprijin, să îi ascult și să îi ajut să își găsească iertarea mult dorită, pentru că fiecare dintre noi merită o nouă șansă”, spune Andreea Mantea.

Din 11 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, „O nouă șansă”, emisiunea prezentată de Andreea Mantea, le va aduce privitorilor povești emoționante de viață, regăsiri tulburătoare și multă speranță.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *