Cristian Jitaru, fostul concurent de la “Puterea Dragostei, este în doliu după ce a piedut un membru drag al familiei. Acesta a făcut tristul anunț pe o rețea de socializare unde a postat un mesaj emoționant pentru bunica sa.

Cristian Jitaru este în doliu

Bunica fostului fotbalist nu a avut parte de o moarte liniștită din cauza bolii cu care se lupta de o bună perioadă de timp.

“Era bolnavă, în ultima săptămână s-a chinuit enorm. Făcea cel mai bun mic dejun. Țîn minte și acum… mă lăsa tati la mamaie și dimineața mă trezea mamaie cu ceai, felii de margarină cu gem, erau cele mai bune ‘prăjituri’. Îmi pare atât de rău că a luat-o Dumnezeu… încerc să mă consolez cu ideea că este mult mai liniștită acolo în ceruri și că este și tataie (bărbatul vieții ei), tot în ceruri, lângă ea”, a spus Cristian Jitaru pe o rețea socială.

Anul trecut, fostul concurent de la “Puterea Dragostei”, a făcut o postare pe contul lui de Instagram în care a lăsat de înțeles că și-a pierdut mama. Jitaru și-a adus aminte câte sacrificii a făcut femeia pentru el, în ciuda faptului că nu stătea deloc bine din punct de vedere financiar.

“27.07.1998- 27.07.2020… 22 de ani de când nu ești lângă mine, cu toate astea nu am încetat să mă gândesc la tine… Și la cum săream pe tine când veneai de la muncă știind că ai multe multe dulciuri în sacoșă pentru băiatul tău… Deși tu și tati nu o duceați prea bine cu banii… Iar răspunsul tău era: ‘Un băiat am, mamă!’ Sper că acolo sus ai multă liniște sufletească! Îmi este dor de tine, mare dor… Te iubesc!”, a fost mesajul lui Cristian Jitaru.

Cine este Cristian Jitaru
Fundașul central care a ajuns la CSA Steaua în vara anului 2018 nu a reușit să facă performanță în fotbal și a decis să devină celebru participând la emisiunea „Puterea Dragostei”.

Cristian Jitaru (26 de ani) este un fundaș central care și-a făcut junioratul la FCSB (pe vremea aceea Steaua) și la Juventus București. Acesta a jucat la Comprest GIM înainte să ajungă la CSA Steaua. În paralel cu fotbalul, Cristian Jitaru a mai lucrat ca hair-stylist în cadrul unui salon din Capitală.

Cristian Jitaru a jucat în meciul dintre Carmen București și Mostirea Ulmu în barajul pentru promovarea în Liga 3, iar mai mulți jucători au fost acuzați că au trucat meciul pentru pariuri. Astfel, fotbaliștii au fost supuși la testul cu detectorul de minciuni, iar doi au picat acel test. Alin Pătrașcu, jucător care a evoluat la Concordia, Farul și Berceni, dar și Cristian jitaru, cel care a fost crescut de juniorii FCSB-ului, nu au reușit să treacă testul poligraf.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *