Ion Țiriac este cel mai inflent om de afaceri din România. Fostul jucător de tenis are o avere estimată la 1,3 miliarde de dolari. După o carieră de succes, vedeta a făcut cele mai bune mutări în afaceri și a reușit să-și consolideze investițiile.

Nu doar profesional este Ion Țiriac un bărbat împlinit, ci mai ales sentimental. Celebrul fost sportiv în vârstă de 81 de ani se iubește cu o femeie de 45 de ani.
Ion Țiriac, îndrăgostit de o fostă gimnastă

Miliardarul a demonstrat că dragostea nu are vârstă și că poate să iubească chiar și la vârsta de 81 de ani. Persoana de care e îndrăgostit este cunoscută publicului român. Este vorba de Irina Deleanu, în prezent președinte al Federației de Gimnastică Ritmică.

Ion Țiriac o răsfață cu tot felul de cadouri extravagante, după cum susțin persoane apropiate celor doi, pentru Ziare.com. Fosta gimnastă este fericită în prezent, după ce a avut trei căsnicii care au eșuat.
Ion Țiriac, dezvăluire emoționantă din adolescență: „Eu de foame nu o să mor niciodată”

Ion Țiriac a declarat într-o emisiune de televiziune că în adolescență nu o ducea prea bine, ba mai mult decât atât, a fost nevoit să se descurce cu doar 50 de bani, pe care îi avea în buzunar.

„Când am împlinit 14 ani, aveam în buzunar 50 de bani. M-am dus și mi-am luat două felii de franzelă. Mi-am spus atunci, eu de foame nu o să mor niciodată. Mi-am amintit și îmi amintesc mereu treaba aia”, a povestit fostul jucător de tenis.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *