Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman au fost impreuna mai multe de 9 ani formand unul dintre cele mai indragite cupluri de la noi. Cei doi actori au jucat impreuna in seriale, iar acest lucru i-a apropiat si mai mult. Cand toata lumea ii credea fericiti, cei doi si-au spus adio si au decis sa mearga pe drumuri separate.

Actrita a postat de curand un mesaj pe contul de Instagram in care vorbeste deschis despre relatia dintre ea si Vlad Gherman:

Cristina a spus clar si raspicat ca intre ea si Vlad nu mai sunt sentimente de iubire, ci o frumoasa relatie de prietenie care va rezista mereu.

“Asta e tot ce trebuie sa stiti, asta e tot ce conteaza: suntem prieteni, lucram impreuna si ne sprijinim in continuare unul pe celalalt.

Suntem liberi sa facem ce vrem, sa fim cu cine vrem si singurii care ne pot judeca suntem noi insine.

In rest, ne dorim sa ne sustineti in continuare asa cum ati facut-o si pana acum pentru ceea ce suntem si pentru munca noastra”, este mesajul postat de Cristina Ciobanasu

Cristina Ciobanasu iubeste din nou.
Actrita a fost vazuta in compania unui alt barbat, dar nu a confirmat inca relatia.

Vlad Gherman a spus, insa, ca ea chiar are pe altcineva.

„Stiam despre relatia lui Cris cu acest baiat misterios. Stiam chiar de la Cris, ea a venit sa imi spuna, nu a fost un moment usor pentru nimeni, pur si simplu a fost o chestie pe care ea a simtit sa o faca, am apreciat gestul pe care l-a facut si faptul ca a vrut sa-mi spuna lucrul asta’, a spus Vlad Gherman.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *