Este doliu în folclorul românesc! Marele maestru, Ioan Cobâlă, dirijor al Orchestrei Rapsozii Botoșanilor, s-a stins din viață la 74 ani.

Lumea muzicii populare e mai săracă. Artistul a fost intubat și ventilat, timp de aproape o saptamana, după ce intrase în comă în urmă unui stop cardio-respirator.

Lumea muzicii populare e mai săracă. Un artist iubit de toată lumea a murit la 74 de ani!

Durere fara margini in randul artistilor care l-au considerat pe maestrul Ioan Cobâlă un mentor și chiar un tată. Zeci de artiști îi datoreaza maestrului ceea ce sunt astăzi, printre ei și Brîndușa Covalciuc Ciobanu, Sorin Filip sau Dan Doboș. Cei trei artiști au transmis mesaje emoționante în memoria marelui maestru

Marele artist Ioan Cobâlă a fost director si dirijor al Orchestrei Rapsozii Botoșanilor până în 2013, când s-a pensionat. Trei ani mai târziu, s-a întors în calitate de dirijor și conducător artistic la același ansamblu. Vineri, artistul a avut repetiții, sâmbătă a picat din picioare la o petrecere privată, suferind un stop cardio-respirator. A fost dus de urgență la spital, unde a fost internat pe secția ATI, intubat și ventilat pana azi, cand s-a ridicat la cer.

Laura Lavric, Sofia Vicoveanca, Daniela Condurache și multi artisti ii datoreaza marelui maestru o mare parte din succesul pe care l-au atins. Sorin Filip, Brîndușa Covalciuc Ciobanu și Dan Doboș au transmis, prin intermediu Star Popular, mesaje emoționante în memoria regretatului maestru Ioan Cobâlă.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *