E greu să fii în vârstă și mai mult decât atât este greu să fii bătrân și singur.

Actrița Anca Pandrea simte din plin lipsa soțului ei iubit pe care o perioadă lungă nici măcar nu a putut să-l viziteze la mormânt.

Are probleme de sănătate care s-au suprapus peste vârsta înaintată și îi este tot mai greu să se deplaseze pe distanțe lungi.

Ce probleme de sănătate are Anca Pandrea
La cei 75 de ani ai săi, Anca Pandrea locuiește singură într-o casă din Capitală. Nu îi este ușor deloc, mai ales că se confruntă cu probleme mari de sănătate. Într-un interviu mai vechi, actrița spunea că are o gastrită încă de când era studentă, apoi probleme cu glanda tiroidă, insuficiență cardiacă și probleme cu coagularea sângelui.

Multe s-au schimbat de când a rămas fără soțul ei iubit. Iese mai puțin, are mai puține activități, iar în anul ce a trecut a fost de două ori mai greu pentru actriță.

Alinarea ei este cel mai bun prieten al omului. Anca Pandrea are un cățel pe care ăl plimbă de două ori pe zi, dimineața și seara. Iese cu patrupedul câte o oră, apoi se întorc acasă.

Am probleme cu respirația. Respir foarte greu. Nu pot pleca la mare, nu pot să fac ce făceam eu odată. Acum mă semnez Anca Iura. Am rugat-o pe prietena mea ca atunci când o să plec să-mi pună pe piept o fotografie cu Iura, spunea Anca Pandrea într-un interviu.

Anca Pandrea își amintește că era foarte activă în anii din urmă, o fire sportivă, mergea pe bicicletă, înota, îi plăcea foarte mult activitatea fizică. Acum multe s-au schimbat. Abia mai poate ajunge la mormântul soțului ei pe care l-a adorat și în memoria căruia a făcut un adevărat altar în casă.

Anca Pandrea a căzut cu capul pe mormântul soțului ei
Timp de doi ani, Anca Pandrea nu a putut să ajungă la cimitir, să-i ducă o floare celui pe care l-a iubit atât de mult. Ruga prieteni de familie să treacă și pe la mormântul lui Iurie Darie. După doi ani, când a reușit să ajungă la cimitir, s-a dezechilibrat și era cât pe ce să se lovească cu capul de marmura mormântului. Din fericire, actrița a avut prezență de spirit și a pus mâna la cap, evitând astfel o posibilă tragedie.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *