Elwira și Mihai Petre au făcut echipă în noul sezon Asia Express care va fi difuzat în această toamnă la Antena 1. Elwira are 39 de ani și se laudă cu o siluetă de invidiat pe care și-o menține cu brio și datorită meseriei sale. Soția lui Mihai Petre face dans sportiv de la o vârstă fragedă și probabil asta a fost pasiunea care a legat-o de Mihai Petre.

Cine este Elwira Petre: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie
Elwira Duda s-a născut în Koszalin, Polonia, iar pasiunea pentru dans a moștenit-o de la unchiul său, de profesie dansator.

De-a lungul carierei, a avut performanțe remarcabile în dans, fiind desemnată campioana națională a României în 2002, 2003 și 2004.

Elwira a făcut performanțe și cu soțul ei, Mihai Petre, ei fiind prima pereche din țară care a reușit să ajungă în primele 50 de locuri ale lumii la IDSF World Ranking List, în anul 2004.

Pasiunea pentru dans i-a unit și pe scenă, dar și în viața reală. Cei doi s-au cunoscut în Republica Moldova, după ce partenera lui Mihai Petre se accidentase.

Elwira și Mihai Petre s-au cunoscut în Republica Moldova
Ea era din Polonia, așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu, a spus Mihai Petre într-un interviu.

Timpul a trecut, iar Elwira și Mihai Petre au devenit soț și soție, iar mai apoi părinți. Cei doi artiști au două fiice superbe, de care amândoi sunt foarte mândri.

În 2021, Elwira și Mihai Petre au răspuns provocării de a merge în Asia Express, o competiție pe cât de frumoasă, pe atât de grea. Cu siguranță cei doi soți au făcut o echipă pe cinste în concurs, la fel ca și atunci când sunt pe scenă.

Se întâmplă atât de multe lucruri într-o perioadă atât de scurtă de timp!, a declarat Elwira la întoarcerea în țară.

Asia Express – sezonul patru este unul dintre cele mai așteptate show-uri ale toamnei. Marea premieră are loc pe 18 septembrie, de la orele 20.00, urmând ca emisiunea să fie difuzată pe Antena 1 și în zilele de 19, 20, 21 și 22 septembrie.

Nouă perechi de vedete au spus DA competiției în care și-au testat cu adevărat limitele.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *