David, fiul Andreei Mantea, a început școală! Prezentatoarea de televiziune a postat primele imagini cu fiul ei pe rețelele de socialzare.

David a început școala
Este o zi extrem de importantă pentru David, dar și pentru mama acestuia.

Micuțul a început școala și este extrem de fericit că a început o nouă etapă din viața lui.

Pe rețelele de socializare, Andreea Mantea a postat primele imagini cu fiul ei. Îmbrăcat în uniformă, micuțul David ne-a afișat un zâmbet și s-a mai bucurat de câteva momente alături de mama lui, înainte de a păși în sala de clasă.
Imagini spectaculoase de la nunta Simonei Halep! Iată dansul mirilor şi cele mai importante momente.

Extrem de emoționată, îndrăgita prezentatoare de televiziune de la Kanal D a postat mai multe fotografii cu acesta, dar a transmis și un mesaj.

„Prima zi de scoala! Doamne ajuta!”, a scris Andreea Mantea.

Andreea Mantea se confruntă cu o boală autoimună
Se pare că prezentatoarea a dobândit o boală autoimună după nașterea fiului ei, David. Această afecțiune ar fi apărut din cauza unor alergii, iar simptomele sunt cât se boate de neobișnuite.

„O nouă șansă”, emisiunea prezentată de Andreea Mantea, are premiera sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D!

„Mami suferă de o boală autoimună și, de fiecare dată când se supără, mami se umflă vreo 10 kilograme. Nu e reținere de apă. Dacă se liniștește, se desumflă. La orice fel de emoție.

Mă expun foarte mult, dar nu este problemă că am haine de la S la L. Plec îmbrăcată în ceva și se întâmplă pe parcursul zilei să mă desumflu și trebuie să dau jos L-ul și pun S.

De la mine nu a plecat de la o problemă, de la vreo supărare acută, a plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am, pe care le-am dobândit în urma nașterii acestui pui”, a spus prezentatoarea de televiziune.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *