În urmă cu doar câțiva ani, mama Biancăi Drăgușanu a decis să se mute la București. Ei bine, aceasta și-a dorit să își găsească și un loc de muncă după ce a venit la Capitală.

Astfel, mama vedetei a devenit consilier la ANOFM (Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă) Sector 2, din cadrul Ministerului Muncii și Protecției Sociale.

La momentul actual, Madi Drăgușanu are un salariu brut de 9.303 lei/ lună, iar cel net este de 5.442 lei/ lună.

Mama Biancăi Drăgușanu, probleme serioase de sănătate
În urmă cu cinci ani, mama vedetei de televiziune a primit un diagnostic crunt din partea cadrelor medicale. La momentul respectivă, Madi Drăgușanu era foarte speriată și a fost nevoită să se opereze.

“Mama era foarte speriată, avea ochii în lacrimi mereu şi nu mai ştiam cum să o mai consolez.

De aceea, am luat decizia de a o aduce la medic, în ciuda faptului că ea nu voia nimic. Am convins-o că trebuie să se opereze pentru a-şi salva viaţa” , declara Bianca, la vremea respectivă.

A urmat recuperarea, care nu a fost deloc ușoară, însă toate au trecut. Acum, mama Biancăi se simte bine și a reușit să se vindece de afecțiunea respectivă.

”I s-a recoltat piele de pe braţ pentru a i se acoperi ce i s-a scos. Rămăsese acolo practic o gaură în nas. Mama a fost în stare de şoc, însă acum este optimistă şi aşa trebuie să fie”,


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *