Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Celebra artistă se bucură de mare succes și este mereu în centrul atenției, la fiecare spectacol unde reușește să facă show de zile mari.

Din nefericire, cântăreața nu este într-o stare prea bună acum și nu se simte deloc bine. A fost luată cu ambulanța, după ce a avut probleme.

Loredana Groza a ajuns pe mâna medicilor
Loredana Groza trece printr-o perioadă destul de grea. În ultima perioadă a avut multă activitate și a muncit foarte mult și deja se simt efectele efortului în exces. Drept urmare, ea a ajuns pe mâna medicilor astăzi, pentru că a avut nevoie de îngrijiri speciale.

Vedeta s-a pozat în ambulanță, în timp ce primea tratament de la medicii responsabili. Ea a precizat că se simte mai bine ca atunci când a chemat ajutoare și le-a mulțumit celor care s-au ocupat de ea și au ajutat-o să se refacă. Nu se știe dacă a ajuns la spital sau a fost tratată local, dar vom reveni cu amănunte imediat ce ea face declarații mai amănunțite

Nu se cunoaşte încă motivul pentru care Loredana s-a simţit rău şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, pentru că nu a dezvăluit acest aspect, motiv pentru care fanii au fost indignați și au cerut explicații. Fanii sunt dezamăgiți că nu au primit mai multe detalii, dar și îngrijorați și chiar vrea să afle ce se petrece cu artista.

Loredana a cântat la nunta Simonei Halep
Nunta Simonei Halep a fost cel mai discutat subiect al momentului. Celebra sportivă s-a căsătorit cu Toni Iuruc și evenimentul a fost unul de pomină, la care au participat invitați de seamă și artiști celebri.

Printre ei s-a numărat și Loredana Groza, care a făcut un show de zile mari la petrecerea de cununie. Artista a declarat că toată lumea s-a distrat în prezența ei și că nimeni nu a stat joc, indiferent de piesa cântată.

„E o zi memorabilă pentru toți cei care au fost prezenți aseară. S-a dansat încontinuu. Cel puțin din momentul în care am apărut pe scenă și până am terminat cu concertul, absolut fiecare cântec, fiecare ritm, indiferent dacă era blues, sau foarte ritmat, sau dacă era sârbă sau horă, s-a dansat pe toate aceste cântece„, a adăugat artista.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *