Mirela Vaida apare zilnic pe micile ecrane, dar se bucură și de o familie fericită alături de soțul ei, Alexandru, cu care s-a căsătorit în urmă cu 12 ani.

Vedeta de la Acces Direct este o mamă împlinită din toate punctele de vedere. Prezentatoarea de la Acces Direct este mândră de cei trei copii, cu care postează frecvent imagini.

Ultima ședință foto, dacă putem să o spunem în felul acesta, îi arată pe cei mici, Carla, Vladimir și Tudor, într-un tablou de toamnă, dar și în ținută de școală.

Mirela Vaida a pozat-o pe fiica sa în ținuta de la unitatea de învățământ unde studiază, fiind vorba de o școală privată.

Mirela Vaida împacă extrem de bine cariera și rolul de mamă, după cum o arată și imaginile din social media, care nu sunt numai despre partea bună a lucrurilor, ci și despre năzbâtiile făcute de cei trei.

Carla, Vladimir și Tudor sunt lumina ochilor pentru vedeta de la Antena 1, care recunoaște că este strictă uneori și chiar își pedepsește micuții atunci când fac prostioare.

 

„Ne mai certăm, ne mai supărăm, ei mai încep să facă fițe, ba că nu mănâncă un anume fel, ba că nu vor să se îmbrace cu ceva, mai țipăm unii la alții, îi mai pedepsesc.

Pedeapsa supremă este când îi trimit în camera lor, cu ușa închisă, și le spun că nu au voie să iasă de acolo până nu își cer iertare, lucru care se și întâmplă.

Dar partea aia care nu se vede nu e foarte diferită de ce se vede, pentru că eu în general pun poze cu copiii în toate ipostazele.

Când îmi desenează casa cu markerul și când mi-au făcut haos în jucării, și când se bat cu perne sau adorm la masă”, a dezvăluit Mirela Vaida la un moment dat pentru viva.ro.

Mai mult decât atât, fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva!” spune că nu este adepta violenței, însă cei mici nu mai primesc ce-și doresc atunci când nu ascultă.

Solista vocală a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” nu își iese din fire atunci când vine vorba de copii și spune că nu-i ceartă pentru pereții casei colorați în toate felurile.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *