La 52 de ani, Loredana Groza afișează un look de tânără domnișoară. Dar iată că a venit și nota de plată.

Vedeta a chemat salvarea, după ce i s-a făcut rau. Aceasta a avut nevoie de perfuzii și de intervenția medicilor pentru a-și reveni. Se pare că totul se datorează oboselii acumulate în timp, dar și a stresului la care și-a supus organismul.

Loredana face eforturi mari pentru a arăta tânără și vrea să arate tuturor că a trecut cu bine testul timpului. Doar că toate acestea o costă scump acum. Și nu este vorba numai despre sănătatea pe care și-a șubrezit-o, ci și de contractele sale profesionale.

Jurnaliștii de la Playtech.ro susțin că producătorii de la Next Star vor să o dea afară. Ea este jurat la un show muzical cu copii, dar de fiecare dată vine îmbrăcată cu ținute foarte sumare, inadecvate pentru profilul emisiunii. Modul în care a ales să se prezinte vedeta în ultima perioadă a stârnit multe controverse.

Cine ar urma să o înlocuiască pe Loredana la Antena 1
Loredana a apărut mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată atât pe rețelele de socializare, cât și la televizor. Curios a fost că la nunta Simonei Haleo a purtat o ținută decentă, probabil tot din cauza comentariilor negativ la adresa ei.

Tot jurnaliștii de la Playtech.ro spun că producătorii Antena 1 i-au găsit deja înlocuitoare Loredanei și că mare favorită ar fi Vlăduța Lupău, dar în cărți mai sunt și Maria Cârneci, care a mai fost în show în trecut și Sofia Vicoveanca. Aceasta din urmă a fost prinsă recent într-un scandal tot cu copii. I-a certat pe aceștia pentru că făceau zgomot și dansau când ea cânt.

A urmat apoi un val de critice la adresa ei.

Totul s-a terminat cu bine pentru că marea cântăreață de muzică populară și-a cerut scuze în cele din urmă. scrie voxbiz.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *