În următoarele zile, meteorologii anunţă vreme rece şi ploi însoţite de descărcări electrice în majoritatea regiunilor. De asemenea, în Carpaţii Orientali, la altitudini de peste 1500 de metri, sunt aşteptate ninsori slabe.

Prognoza meteo 20 septembrie. LA NOAPTE Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări și ploi slabe, local în Banat, Oltenia și izolat în restul teritoriului.

Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 5 și 15 grade. Izolat va fi ceață, cu o probabilitate mai mare în depresiuni și în estul teritoriului.

Vremea în București. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 11…12 grade.

Prognoza meteo LUNI. Vremea va fi rece în vestul, centrul şi nordul ţării, dar în sud și în sud-est, valorile termice se vor menține ușor peste cele normale la această dată. Temporar cerul va fi noros și va ploua și sub formă de aversă, în Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, în jumătatea de sud a Crișanei, Transilvaniei și Moldovei și pe arii restrânse în restul teritoriului.

În sud-vest, sud și sud-est, trecător vor fi și descărcări electrice. Izolat, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp. Seara și noaptea, pe suprafețe mici, la altitudini de peste 1500 m, în Carpații Orientali, vor fi posibile și ninsori slabe. Vântul va sufla în general moderat, cu viteze mai mari noaptea pe litoral, în deltă și pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură, unde la rafală se vor depăși viteze de 60…70 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 grade în nordul Moldovei și 28 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime între 3 grade în depresiuni și 17 grade pe litoral. Izolat se va forma ceață.

Vremea în București va fi ușor mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul se va înnora treptat, iar din a doua parte a zilei, vor fi perioade cu averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 12…13 grade.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *