Elena Merișoreanu trece prin momente fără precedent după ce a fost infectată cu noul coronvirus. Acum, aceasta vine cu informații de ultimă oră referitoarea la starea ei de sănătate.

A făcut totul public chiar de pe patul de spital.

Elena Merișoreanu a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus, iar ulterior a fost internată la spital după ce starea ei de sănătate s-a agravat.

Potrivit declarațiilor sale, cântăreața se simțea rău de o săptămână, însă nu s-a gândit că este vorba despre noul coronavirus, și credea că este o simplă răceală, în contextul în care era vaccinată cu schema completă.

Pentru a evita incertitudinile, fiica artiste i-a făcut mamei sale un test antige, iar rezultatul a fost pozitiv. Starea ei de sănătate s-a degradat, iar ulterior, Elena Merișoreanu a chemat o ambulanță pentru a putea fi transportată la spital, în prezent, aceasta fiind internată la Institutul Matei Balș din București.

În cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro Tv, celebra cântăreață de muzică populară a intrat în direct, prin telefon. De pe patul de spital, aceasta a dezvăluit ce tratament primește împotriva infecției cu Sars-Cov-2.

Totodată, ea a vorbit și despre modul în care a aflat că e infectată și a subliniat faptul că nu înțelege cum a reușit să se infecteze în condițiile în care era vaccinată. De asemenea, medicul său de familie nu a bănuit nici el că artista ar putea fi infectată cu Covid.

Cum și-a dat seama că are COVID
Astfel, Elena Merișoreanu susține că a simțit o usturime în gât, iar medicii i-ar fi spus că așa deputează coronavirusul. Totodată, ea a mai adăugat că nimeni din familie nu era infectat și nu înțelege unde ar fi putut contacta virusul.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *