Mercur capătă un aspect retrograd în 27 septembrie, de data asta în zodia Balanță. De ce sfaturi trebuie să ținem cont?

Îți spunem ce să nu faci în timpul lui Mercur retrograd în zodia Balanță, fenomen care durează din 27 septembrie până pe 18 octombrie 2021.

Berbec: Ești nevoit să îți exprimi opinia pe teme pe care în general la eviți. Este bine să fii diplomat, să nu te arunci înainte cu sentințe. Trebuie să începi să faci un balet cu propriile tale cuvinte.

Taur: Evită să te mai pui pe locul doi și scapă de fricile unor situații ipotetice. Îți faci rău singur punând mereu lucrurile neplăcute în față. Poate că este cazul să te concentrezi mai mult pe lucrurile pentru care poți băga mâna în foc.

Gemeni: Nu te baza pe speculațiile care vin și pleacă, ci pe lucruri concrete. Este momentul să depui mai multe eforturi dacă vrei să îți fie bine profesional.

Rac: Mercur retrograd îți dă dreptate în anumite privințe, așa că este cazul să mergi înainte fără frică. Profită de această perioadă favorabilă.

Leu: Nu ridica tonul în discuțiile în contradictoriu, care se vor înmulți în perioada următoare.

Fecioară: Vin o serie de iluzii noi, mai ales din punct de vedere amoros. Lasă-te dus de val și acordă o șansă celor care vor să te cunoască.

Balanță: Se anunță perioade destul de agitate pentru tine, așa că ai nevoie să te înconjori de oameni calmi și raționali. Nu alimenta niște conflicte în derulare.

Scorpion: Simți că lucrurile o iau razna în jurul tău și nu deții controlul. Nu te arunca în gura lupului. Stai și observă totul atent.

Săgetător: Chiar dacă Mercur retrograd nu îți aduce niciun fel de problemă, este cazul să ai, totuși, mai mare grijă la cheltuieli.

Capricorn: Nu prea ai habar ce vrei cu adevărat de la tine, de la viață, de la cei din jurul tău. Nu mai pune răul în față, ci gândește-te care sunt lucrurile bune de care deja te bucuri.

Vărsător: Maturitatea de care dai dovadă te va ajuta mult din punct de vedere profesional. Cu toate acestea, nu le cere altora mai mult decât pot să îți ofere.

Pești: Nu renunța la lucrurile frumoase pe care le ai de dragul unui vis puțin probabil.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *