Luminița Anghel a fost foarte apreciată de public în momentul în care a decis să adopte un copil, pe David Pușcaș. Frumoasa poveste de familie nu a durat mult, fiindcă în ultimii ani, la puțin timp după apariția primului copil biologic al Luminiței Anghel, aceasta a avut parte de mai multe conflicte cu David. Scandalurile au fost intens mediatizate la acel moment.

Cu ce se ocupă acum David Pușcaș

În ultima perioadă, subiectul Luminița Anghel și David Pușcaș nu a mai fost mediatizat. La puțin timp după ce a împlinit vârsta majoratului, David a decis că este mai bine să se separe de mama sa adoptivă. Acesta are acum 22 de ani și a declarat în repetate rânduri că mama sa nu îi oferă niciun sprijin financiar sau moral.

David Pușcaș locuiește acum într-o garsonieră modestă din Capitală și a făcut declarații despre jobul pe care îl are. Anul trecut David Pușcaș s-a apucat de youtube, dar neavând un public mare, platforma nu îi genera destui bani pentru a se putea întreține, așa că acesta a fost nevoit să își găsească un job.

 

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a dezvăluit că lucrează de acasă pentru un site și că salariul pe care îl primește îl ajută să se întrețină singur. Acesta a dezăluit că stă în chirie. El a mai precizat că în ultima perioadă nu a mai ținut deloc legătura cu mama sa adoptivă și că nu știe dacă exită vreo cale de împăcare cu ea.

 

„Lucrez de acasă, la un site. Este bine, iau salariu, mă ajută să îmi plătesc chiria, să am ce mânca, să am cu ce să mă spăla. Cu mama nu am mai vorbit deloc, de ceva timp, nu știu dacă există cale de împăcare între mine și ea, este incert totul. Mi-am propus să fac, în viitorul apropiat, anumite cursuri speciale pentru televiziune, ele sunt sigur că mă vor ajuta să ajung acolo unde îmi doresc. Și asta datorită profesorilor buni care sunt. După aceea, mă voi gândi pe ce anume să merg: ori reporter, ori prezentator îmi doresc să fiu, însă iau totul cu pași mici și siguri.„, a fost declarația lui David Pușcaș.
Ce declara Luminița Anghel în momentul în care a decis să-l „abandoneze”pe David

Luminița Anghel a declarat că a făcut tot posibilul să-și ajute fiul adoptiv, doar că acesta nu dorește să coopereze deloc, drept pentru care a renunțat să mai fie alături de el.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *