Tragedie în lumea sportului românesc! Un fost fotbalist la Dinamo a fost găsit mort în parcarea unui hipermarket. Sportivul avea doar 31 de ani și era fiul unui mare campion național de box.

Ionuț Bereșoae, fost fotbalist la Dinamo, a fost găsit mort în parcarea unui hipermarket.

Sportivul avea doar 31 de ani şi era fiul lui Marcel Bereșoae, fost campion naţional de box şi medaliat cu bronz la Campionatele Europene.

Fost fotbalist de la Dinamo, găsit mort într-o parcare. Ionuț Bereșoae, fost jucător la Dinamo II, ACS Berceni și FC Snagov, a fost găsit mort într-o parcare. Fotbalistul de 31 de ani a decedat în Anglia, unde se stabilise cu familia, mama, soția și fetița în vârstă de doar 6 ani.

Anunțul a fost făcut de Razvan Ardeleanu pe pagina de Facebook.

„Mult prea devreme. Ionuț Bereșoae, drum lin! Dumnezeu să aibă în grijă sufletul tău extrem de tânăr Incredibil oare ce mai înseamnă VIAȚA”, a transmis Răzvan Ardeleanu. Decesul ar fi avut loc după un meci de fotbal jucat de Ionuț Bereșoae pentru o formație de amatori din Anglia. Fostul jucător al lui Dinamo a fost găsit mort în mașină, în parcarea unui hipermarket.

A decedat după un meci de fotbal
Evenimentul tragic ar fi avut loc după un meci de fotbal jucat de Ionuț Bereșoae pentru o formație de amatori din Anglia. Conform Playsport, fostul jucător al lui Dinamo a fost găsit mort în mașină, în parcarea unui hipermarket, după ce familia a încercat să îl găsească timp de 8 ore.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *