O nouă tragedie în familia mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Tatăl regretatei artiste a murit la vârsta de 80 de ani.

Bărbatul a suferit foarte mult după ce și-a pierdut fiica, la finalul anului trecut. Artista a trecut în neființă la mai bine de șapte luni de când a avut un accident grav în propria casă.

Nouă tragedie în familia mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Tatăl regretatei artistei a murit
O nouă tragedie în familia mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Tatăl artistei a murit pe 26 septembrie și a fost înmormântat lângă fiica lui, la cimitirul „Sf. Petru și Pavel”.

După pierderea artistei, bărbatul a trecut prin clipe dificile și a slăbit foarte mult. Acesta nu a mai apucat să afle adevărul în legătură cu moartea Mariei Macsim Nicoară, lucru pe care și l-ar fi dorit foarte mult.

Pe crucea bărbatului a fost lipită o fotografie cu fiica acestuia, pe care a iubit-o foarte mult. Mari Macsim Nicoară a decedat în noaptea de 23 spre 24 decembrie din cauza unei embolii pulmonare.

Elena, sora regretatei artiste, este convinsă că moartea acesteia nu a fost un accident. Aceasta acuză familia cumnatului ei că a sunat la ambulanță la opt ore după ce interpreta a căzut pe scări.

În plus, aceasta a mai spus că soțul mezzosopranei ar fi avut o amantă. Maria Macsim Nicoară i-ar fi mărturisit surorii ei că nu se mai înțelege deloc cu partenerul ei de viață.

„Am discutat și cu ultima persoană cu care a discutat ea în seara respectivă și a spus că ea era încordată, agitată și și-a dat seama că e ceva.

De la început am avut semne de întrebare legate de modul în care s-a desfășurat, s-a petrecut accidentul. Ea îmi povestea plângând la telefon că are probleme cu soțul, că îi vorbește urât și că el are o relație”, spunea Elena la Acces Direct.

Profilerul Mihaela Brooks, care s-a ocupat și de cazul morții Mădălinei Manole, s-a ocupat și de dosarul morții mezzosopranei. Aceasta lansat ipoteza care a șocat pe toată lumea, afirmând că artista a fost, de fapt, ucisă.

Ce spunea tatăl Mariei Macsim Nicoară după moartea fiicei
Familia Mariei Macsim Nicoară a fost îndurerată după ce mezzosoprana s-a stins din viață, chiar înainte de Crăciun. Tatăl ei ar fi vrut să afle ce s-a întâmplat, de fapt, cu fiica lui. Acesta nu credea spunea, acum câteva luni, că detaliile în cazul morții interpretei nu se leagă între ele.

Bărbatul era destul de sceptic în privința tragicului eveniment. Cântăreața a avut o farfurie în mână, iar aceasta nu s-a spart după ce artista a căzut pe scări. Maria Macsim Nicoară a suferit fracturi serioase la creier și la coloana vertebrală, mult prea grave pentru un astfel de accident.

„Nici până în prezent nu știm adevărul. E cea mai mare durere pentru moartea copilului în condiții suspecte.

A trecut aproape un an de zile de când s-a petrecut acest caz, se presupune că a avut o farfurie în mână și coborând pe scări a avut mai multe fracturi pe scări, de ce farfuria nu s-a spart și a rămas intactă”, a declarat tatăl artistei la Acces Direct.

Mama cântăreței este la fel de îndurerată și a declarat, la un moment dat, că merge aproape zilnic la mormântul fiicei sale.

„Puiul mamei, pui. Îmi e frântă inima. Îți aud pașii, îți simt mânuța (…) Așteapta mamaia, dar în zadar. Nu mai ajungi, fetița mamei. Ce-i spui tu mămicăi, puica mamei. Prea devreme ai plecat, puiul lui mama, suflet bun, cu bun simț”, spunea mama Mariei Macsim Nicoară.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *