Nea Marin nu a fost ocolit de problemele de sanatate!

In urma cu trei ani, vedeta de la Antena 1 a facut o marturisire cutremuratoare! La acea vreme, artistul filma emisiunea Poftiti pe la noi, unde invitata era si Bianca Dragusanu.

Nea Marin este unul dintre cei mai indragiti protagonisti TV din Romania. In urma cu trei ani, artistul a facut o dezvaluire neasteptata! Se intampla la filmarile emisiunii Poftiti pe la noi de la Antena 1. Atunci, Bianca Dragusanu a acuzat dureri de gat si s-a panicat.

Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta ei si, nervos, a marturisit faptul ca el a ajuns sa scuipe sange. „Am scuipat sange. Mai bolnav sunt eu. Maine ma duc sa-mi fac analize la plamani. Habar n-aveti prin ce trec eu. Am scuipat sange”, i-a spus Nea Marin Biancai Dragusanu la Poftiti pe la noi, emisiune pe care o prezenta la acea vreme.

După ce a mers la medic pentru a face câteva analize și investigații, dar și o radiografie la plămâni, Nea Marin a descoperit că problema e în zona laringelui și a faringelui, drept urmare, nu a avut voie să vorbească șapte zile.

„N-am avut nimic grav, moștenesc de la mama un ficat care nu elimină grăsimile și am probleme. Și-a făcut toată lumea griji, am primit multe telefoane, am fost să îmi fac niște analize la Fundeni acum 20 de ani. Sunt ok, drept dovadă i-am alergat pe dracii ăștia două luni de zile. Mănânc foarte sănătos acum, țin regim. Eu n-am mâncat carne de porc timp de 18 ani și acum am mers pe la Maramureș și am început din nou”, a povestit atunci Nea Marin, la Xtra Night Show.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *