Diana Sosoaca l-a atacat in termeni duri pe Florin Citu in timpul dezbaterilor parlamentare de marti, asupra motiunii de cenzura a PSD.

“Daca dumneavoastra sunteti Superman, eu sunt Xena printesa razboinica”, a spus Sosoaca.

“Ati spus ca 70% din populatia Romaniei, care evident ca este nevaccinata, e proasta. Va anunt ca sunteti prim ministrul unei tari formata din prosti in care, parafrazandu-l pe Caragiale, sunteti cel dintai.

Va expun cateva din doleantele celor peste 60.000 de oameni care au iesit in Bucuresti si imediat ati chemat chestorii sa va apere de o femeie. Pai nu erati Superman? Pai daca sunteti Superman, eu sunt Xena printesa razboinica, numai ca eu am mai multe sanse decat dumneavoastra Superman care aveti nevoie de trei gealati sa va apere de intrebarile unei femei.

Lipseste cineva de-aici – este autorul moral al tuturor crimelor, puteti sa urlati cat vreti, tot penibili sunteti, exista un personaj care comanda Romania si o conduce – criminalul sef, Raed Arafat, care din 2009 e in toate guvernarile care trebuie sa dispara.

Voi sunteti cei care ati omorat oamenii, i-ati aruncat in saci. Am fost intrebata de ce nu am mai adus acul. Cand o sa aduc sacul data viitoare, va bag in el si inchid fermoarul. La cosul istoriei!

Concluzia o trage Mihai Eminescu: Greselile in politica sunt crime pentru ca in urma lor sufera milioane de oameni nevinovati, se impiedica dezvoltarea unei tari si pentru zeci de ani inainte viitorul tarii.

Domnule premier, va spun in limbajul de la CIA: Get lost!”, a spus Diana Sosoaca, in Parlament.

Guvernul Citu a picat, astazi, testul suprem, in urma motiunii initiate de PSD.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *