După toate informațiile care au apărut în presă legate de soțul ei, Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a rupt tăcerea și a dat o replică în emisiunea lui Cătălin Măruță, într-un interviu înregistrat în urmă cu câteva ore.

Anamaria Prodan, reacție emoționantă în emisiunea lui Cătălin Măruță
Anamaria Prodan a avut o reacție emoționantă în emisiunea lui Cătălin Măruță. Impresara continuă să își apere soțul și familia și spune că o să caute să afle adevărul. Aceasta a mărturisit că familia întreagă este bulversată și că nu știe momentan care este adevărul despre situația în care s-ar afla soțul ei.

”El este tatăl copilului, nu o să vorbesc niciodată urât de el. Da, am făcut niște greșeli, dar promit că le repar și o să lupt pentru ca copiii mei să nu simtă nenorcirea asta și să crească demni.

Oricât de greu ar fi, să lăsăm legea să îsi spună cuvântul și avocații, pentru că nu știm exact care este adevărul. Dacă ar fi să o iau de la capăt și să am încredere în soțul meu, aș face a fel. O să vad cum o să descurc încet lucrurile și atunci o să dau o declarație oficială. Întotdeauna mi-am apărat familia cu prețul vietii, ca să arăt că nimeni nu-mi atinge familia.

Am aflat si noi informația din ziar (n.red. despre divorț), niciodată nu am știut care este adevărul, toata familia este puțin bulversată, nu se știe care e minciuna și care este adevarul, dar o să le descurc pe toate. Copilul cel mic suferă cel mai tare pentru că nu prea își vede tatăl, nu prea poate să dea de el.”, a fost reacția Anamariei Prodan, într-un interviu dat acum câteva ore pentru emisiunea lui Cătălin Măruță.

”Personal, am depus actele de divorț”
Amintim că în presă au apărut declarații ale lui Laurențiu Reghecampf, conform cărora divorțează de soția sa, Anamaria Prodan. Despre acesta s-a mai aflat și că are o nouă iubită, care poartă în pântece copilul său.

”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale, atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, spuneaLaurențiu Reghecampf, potrivit


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *