Inimă se numără Gheorghe Visu, care l-a interpretat pe State.

Ce mai face actorul acum, ajuns la venerabila vârstă de 70 de ani.

Cum este State Potcovaru în realitate
State Potcovaru a fost unul dintre cele mai iubite personaje din serialul Inimă de Țigan. Gheorghe Visu a fost cel care l-a interpretat pe acesta și a făcut senzație în fiecare episod difuzat la TV. Este foarte apreciat chiar și în acest moment și mai mereu este premiat pentru activitatea sa.

Gheorghe este un personaj și în viața reală, care face senzație la fiecare piesă de teatru și are mereu reprezentări impecabile. Actorul mărturisea, după terminarea filmărilor, că și-ar mai fi dorit să continue acest proiect, pentru că se obișnuise cu acest stil de viață. Visu spunea că i-au intrat în obișnuință felul de a gândi, de a trăi, glumele și trăsăturile personajului care i-a adus și mai mare succes, motiv pentru care își va aminti mereu de experiența de la Acasă TV.

“Am un sentiment de tristețe. M-am obișnuit cu State, face parte din viața mea și în același timp știu că trebuie să îl dau puțin pe ușă afară și o fac oricât de mult din mine rupe chestia asta. Am intrat într-un fel de a gândi, de a formula idei, fraze, glume, care o să-mi lipsească”, mărturișește Gheorghe Visu.

Gheorghe Visu, un actor de excepție
Gheorghe Visu a ajuns la venerabila vârstă de 70 de ani. Celebrul actor nu a decis nici acum să se retragă din activitate, deși a avut mai multe probleme de sănătate de-a lungul anilor. A reușit să treacă peste toate și s-a întors mereu la marea lui iubire.

Iubește scena și spune că nu își imaginează viața fără teatru, fiind singurul lucru de care nu poate sta departe. În timpul fiecărei opere simte că renaște și doar acolo se simte în largul lui. Ori de câte ori are ocazia, vorbește despre amintirile pe care le-a adunat de-a lungul anilor.

“Cel mai bine însă mă pricep la teatru. E mai în lumea mea. Pot să trăiesc fără film, dar fără teatru nu pot să trăiesc. Simt că în teatru opera îmi aparţine”, spunea actorul.

Gheorghe Visu a fost distins cu Premiul pentru cel mai bun actor “Heart of Sarajevo” la Sarajevo Film Festival 2016, pentru rolul Hogaș din filmul Câini (2016). Tot pentru acest rol a primit ”Trofeul Gopo”, în 2017, semn că își face bine meseria și este un actor extrem de iubit și apreciat.v


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *