Marinela Chelaru s-a confruntat cu mari probleme de sănătate care îi dau de furcă și acum. În urmă cu ceva timp, aceasta a suferit o operație.

Din cauza situației financiare pe care o are, actrița nu și-a permis să o plătească pe doctorița care i-a salvat viața, dar a apelat la buna sa prietenă Irina Loghin pentru a o ajuta să se revanșeze. ce gest a făcut cântăreața.

Cum a ajutat-o Irina Loghin pe Marinela Chelaru
Marinela Chelaru a suferit o operație în urmă cu trei ani. Din cauza pensiei mici pe care o are, actrița nu a reușit să revanșeze față de medicul ei, așa că i-a cerut ajutorul bunei sale prietene Irina Loghin. Cântăreața nu a refuzat propunerea actriței și a ajutat-o să facă un cadou de apreciere medicului. Marinela Chelaru a rugat-o pe Irina Loghin să cânte două sau trei piese la nunta doctoriței ei, iar Irina a mers la eveniment și a încântat publicul mai bine de o oră. O prietenie adevărată nu se uită niciodată și cele două sunt exemplul viu.

„Doctorița care m-a operat la inimă, după ce una dintre vene se necrozase și riscam să mor, se pregătea de nuntă, acum trei ani, după intervenția mea chirurgicală. Mi-a povestit de petrecere, dar și că și-ar dori ca la nuntă să cânte Irina Loghin, artista ei preferată. Atunci, am pus la cale o surpriză.

Am rugat-o pe doamna Irina Loghin să mă ajute să mă revanșez față de doctorița mea, care m-a întors din moarte, însă am specificat că nu am bani să o plătesc, căci trăiesc de pe o zi pe alta. Dânsa a spus da, dar nu credeam că o să vină, știind câte alte contracte are. A apărut la ora stabilită, a cântat nu doar 2-3 piese, cât o rugasem, ci aproape o oră. A fost aplaudată, iar doctorița mea, care era mireasă, era atât de fericită! Mirii au plâns! Iar la plecare, când am petrecut-o cu toții, Irina Loghin s-a întors către doctoriță și i-a spus, pe un ton blând: ”Vă rog să aveți grijă de Marinela, să fie bine!„, a declarat Marinela Chelaru.

Ce probleme de sănătate are Marinela Chelaru
Marinela Chelaru, în vârstă de 62 de ani, a povestit despre greutățile cu care se confruntă din cauza problemelor de sănătate. Actrița a fost nevoită să renunțe la ceea ce iubește cel mai mult, scena. Starea de sănătate nu îi permite să mai joace și acest lucru o întristează nespus de mult. Actrița și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri emoționante în cadrul unui interviu acordat celor de la impact.ro.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *