Cristina Ciobănașu (25 de ani) și-a vizitat mama în Italia pentru prima dată. Actrița și mama ei nu s-au mai văzut din aprilie 2021, când Elena Ciobănașu a revenit în România.

„S-a întors mama în sfârșit în țară, după 1 an și 9 luni în care nu am văzut-o. Am venit acasă”, a spus Cristina atunci pe Instagram.

Recent, actrița și mama ei s-au revăzut, de această dată în Italia. „Este pentru prima oară când reușesc să îi fac o vizită mamei în Italia. Amândouă am fost extrem de emoționate”, a scris Cristina pe Instagram, în dreptul mai multor fotografii.

„Nu știam ce să ne povestim mai repede, pe unde să ne plimbăm, cum să facă să îmi arate în doar câteva ore locul în care trăiește de atâția ani… mă întorc în Pesaro cu inima plină… Te iubesc, mama, și îți mulțumesc pentru toate eforturile pe care le-ai făcut ca să ne fie nouă bine ❤️🥰”, a încheiat. Cristina Ciobănașu a devenit cunoscută publicului român în urmă cu mai bine de 10 ani, în cadrul emisiunii-concurs „Dansez pentru tine”. Atunci, actrița și fratele ei locuiau cu bunica lor într-o singură cameră. Pentru ei au dansat artistul Alex Velea și Cristina Stoicescu.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *