Horoscop rune 25-31 octombrie 2021.Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3 previziunile runelor pentru perioada urmatoare.

Berbec
Berbecii sunt in culmea fericirii saptamana viitoare, e vorba de o dragoste noua, fierbinte, ceva pasional, bucurie mare.

Taur
Taurul are o saptamana in care trebuie sa-si mobilizeze toate fortele, sa sustina o mica batalie mai furtunoasa, dar runa vine cu amendamente: lasati disputele si bataliile si incercati sa fiti calmi, ca totul se aranjeaza. Deci, nu porniti la lupta!

Gemeni
La Gemeni, fertilitate si belsug. Peste putin timp, visele se vor implini, incep sa se dezlege povestile de toamna.

Rac
Racii au o saptamana de rezolvare a tuturor problemelor care ii framanta, care ii apasa, iar acum sunt obligati sa gaseasca rezolvarea numai angajand cate o discutie sincera, deschisa cu ceilalti membri ai familie. Nu pot singuri, pentru ca ei sunt familisti convinsi.

Leu
Pentru Lei, sa ramana in asteptarea unei schimbari foarte importante. Acasa, curand, sa fiti pregatiti. Lucruri bune trebuie sa vina in Casa Leului.

Fecioara
Fecioara are o saptamana de protectie divina din toate punctele de vedere. Nicio energie negativa nu-i atinge in saptamana care vine.

Balanta
S-a intamplat pentru Balante sa-i loveasca si pe ei Vunjo. Deci, pentru saptamana viitoare, Balantele au castigat pe toate planurile, sa fie sigure, li se indeplinesc toate dorintele, dar nu cele abracadabrante.

Scorpion
Scorpionul are o saptamana in care trebuie sa fie fortos, rezistent, trebuie sa aiba puterea sa depaseasca alte provocari ale soartei care vin zilele viitoare. Trebuie sa fiti puternici, dati o proba de incercare saptamana viitoare.

Sagetator
Sagetatorii sunt pe o pojghita de gheata saptamana viitoare, o pojghita foarte subtire, deci trebuie sa fiti foarte prudenti. Atentie la cum va exprimati, ca nu sunteti oameni rai.

Capricorn
Capricornii trebuie sa aiba rabdare, sa nu forteze mana norocului. Toate surprizele placute sunt facute numai pentru cei care stiu sa astepte. In caz contrar, ei pot sa nu mai primeasca nimic.

Varsator
Varsatorul are nevoie sa-si consolideze pozitia, pentru ca undeva vine cu dragoste, casnicie, casatorie, pe final de an, iar acum el trebuie sa demonstreze cine e.

Pesti
Pestii primesc un mesaj si trebuie sa fie atenti si pregatiti sa-l receptioneze. Au parte de lucruri frumoase si placute.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *