Află mai jos la ce ora se închid magazinele azi. Vezi aici programul complet al supermarketurilor Auchan, Carrefour, Cora, Lidl, Mega Image, Penny și Profi din București și din România.

Apar noi măsuri restrictive în România, așa că este extrem de important să știi la ce oră se închid magazinele astăzi în București și în țară. Vezi mai jos care este programul celor mai cunoscute supermarketuri din România.

Cei mai mulți oameni aleg să facă cumpărăturile în weekend sau după ce termină programul de muncă. Dacă nu ești sigur care sunt orele în care magazinele Auchan, Carrefour, Cora, Lidl, Mega Image, Penny și Profi, sunt deschise, poți vedea programul acestora mai jos.

Situația este mai delicată, mai ales că președintele Iohannis a convocat încă de miercuri seară o ședință prin care vor fi instaurate noi restricții în București și în țară. Află în rândurile de mai jos programul supermarketurilor Auchan, Carrefour, Cora, Lidl, Penny, Profi și Mega Image. Dacă nu se schimbă nimic în privința restricțiilor, mall-urile, magazinele și supermarketurile rămân deschise până la 22.00.

Ce măsuri sunt în vigoare în București în prezent
Ultimele măsuri adoptate încă de săptămâna trecută. Guvernul a modificat regulile înainte să fie demis prin moțiune de cenzură, a modificat regulile în vigoare cu privire la activitatea cu public a magazinelor, mall-urilor, restaurantelor și cafenelelor. Deschiderea lor este permisă în București, și după ce a trecut de rata 6 de infectare, ajungând în aceste zile la 12, însă respectând o serie de măsuri pentru limitarea răspândirii COVID-19. Astfel, localurile au voie cu până la 50% din capacitate, însă doar pentru persoanele vaccinate sau care au certificat verde, între orele 05:00-24:00. De asemenea, mall-urile sunt deschise până la 22:00. De asemenea, masca a devenit obligatorie pe stradă în Capitală.

La ce ora se închid magazinele azi. Program complet al supermarketurilor Auchan, Carrefour, Cora, Lidl, Mega Image, Penny și Profi
Ultimele măsuri aflate în prezent în vigoare în România stipulează că în situația în care incidenţa cazurilor trece de 6 la mia de locuitori, toate magazinele și mall-urile se închid la 22.00. Ce rămâne deschis sunt benzinăriile și magazinele care oferă și livrare la domiciliu. De asemenea, restaurantele au program până la 00.00.

Program magazin Auchan
Magazinele Auchan din București și din România au astăzi program de la 07.00 și 22.00, la fel ca în fiecare zi a săptămânii.

Program magazin Carrefour
Magazinele Carrefour din Capitală și din țară sunt deschise zilnic de la 7.00 la 22.00.

Program magazin Cora
Supermarketurile Cora sunt deschise în fiecare zi în tot Bucureșțiul și țara de la 8.00 la 22.00.

Program magazin Lidl
Magazinele Lidl din București și din țară au program în fiecare zi de la 07.00 la 22.00.

Program magazin Penny
Supermarketurile Penny au cel mai scurt program dintre toate magazinele mari din țară, așa că ele se deschid de la ora 8.00 și țin deschise până la ora 21.00.

Program supermarket Profi
Magazinele Profi își încep programul la ora 07.00 și sunt deschise până la ora 22.00, conform anunțurilor de pe site. De asemenea, există și magazine Profi deschise non-stop, dar din cauza restricțiilor aflate în vigoare acestea tot până la 22 sunt deschise.

Program magazine Mega Image
De asemenea, magazinele Mega Image sunt deschide de la ora 07.00 până la ora 22.00, inclusiv ceva care până acum funcționau non stop, conform noilor prevederi.

La ce ora se închid magazinele azi. Program complet al supermarketurilor Auchan, Carrefour, Cora, Lidl, Mega Image, Penny și Profi


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *