Carmen Șerban nu se mai mută în Londra. Anunțase că și-a scos la vânzare apartamentul de lux din Capitală și că are în plan să o ia de la zero, departe de casă, în Marea Britanie.

Ulterior a reușit să găsească un cumpărător, iar drumul spre o nouă viață în Londra îi era asigurat. Din nefericire, contextul epidemiologic a făcut-o să-și schimbe toate planurile, cel puțin pentru moment.

Carmen Șerban a amânat mutarea în Marea Britanie
Artista nu mai poate momentan să-și cumpere locuință în Londra din cauza condițiilor epidemiologice care fac procesul de căutare și achiziție mult mai greoi.

A reușit să-și vândă apartamentul de lux, iar asta înseamnă că are toți banii pregătiți pentru mutarea definitivă în Londra. Totuși, Carmen nu se descurajează și are răbdarea până situația se va schimba.

Carmen Șerban nu știe dacă se va mutat definitiv departe de România, cert este că știe ce fel de locuință își dorește să aibă în Marea Britanie. Este vorba despre un apartament cu două sau trei camere, nici prea mare, nici prea mic, cât să-i fie potrivit unei persoane.

Momentan, aștept cum va fi piața și voi vedea prin iarnă sau primăvară. Am vândut unul dintre apartament ca să am un buget de început, că acolo e totul la dublu sau triplu. Oricum, acolo casele nu se iau cu banii jos, se aduce un aport financiar, după care se merge în sistem de rate… Nu mă interesează să fac o investiție așa mare în Londra, mai bine fac în România, a declarat Carmen Șerban pentru Antena Stars.

Până atunci, Carmen își onorează contractele în România. Artista este invitată să cânte la petreceri și spectacole din toată țara. De altfel, ea și-a anunțat fanii că nu se va îndepărta de România și că la muzică nu va renunța indiferent unde se va muta în lumea asta.

Vedeta mai are încă un apartament și o casă în Timișoara, deci cu siguranță se va mai întoarce în România și după ce își va lua locuință în Marea Britanie.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *