Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se vor împăca! Este bomba zilei care vine din partea unui personaj cheie care îi cunoaște pe amândoi.

Aceste cuvinte au fost spuse de către Dumitru Dragomir, care are o explicație pentru alegerea lui Reghecampf de a pleca de acasă.

Dumitru Dragomir crede că Anamaria Prodan și Reghe se vor împăca
Este un punct de vedere surprinzător dat fiind faptul că Laurențiu Reghecampf a depus deja actele de divorț și, peste toate, așteaptă un copil cu noua lui iubită. Totuși, Dumitru Dragomir, care îi cunoaște atât pe Anamaria, cât și pe antrenor, spune că ei se vor împăca foarte repede, și o vor face de dragul copiilor.

Părerea mea este că datorită copiilor o să se împace foarte repede. Amândoi renunță în favoarea copiilor, a declarat Dumitru Dragomir pentru Pro Sport Live.

Dragomir a spus că îi îndrăgește pe amândoi și că ceea ce li se întâmplă lor acum trăiesc multe familii. Pe de altă parte, fostul șef de la LPF a precizat că la el în familie nu au fost divorțuri pentru că toți sunt consecvenți și atașați unul de altul.

Dumitru Dragomir are 54 de ani de căsătorie cu soția sa, dar spune că poate să înțeleagă că se întâmplă și astfel de situații în viață, mai ales când bărbatul ajunge la vârsta de 50 de ani, care este o vârstă critică: “e vârsta la care o iei razna. Prieteni de-ai mei au capotat după 50 de ani”.

Cum îl afectează pe Reghe în carieră divorțul de Anamaria Prodan
Tot Dumitru Dragomir a declarat că Laurențiu Reghecampf nu are de ce să fie afectat în cariera profesională de ceea ce trăiește în plan personal. Fostul șef de la LPF este de părere că Reghe este, probabil, afectat de faptul că suferă copilul său, Laurențiu Jr. Dragomir a ținut să-i felicite și pe Anamaria și pe antrenorul de fotbal că au fost discreți și nu și-au spălat rufele în public.

Și banii mulți strică multe caractere. Când ai bani, ai și distracții, ai tot ce vrei pe lumea asta, iar tentația și coruperea este așa de mare…, a mai spus Dumitru Dragomir.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf merge înainte. Antrenorul de fotbal a fost cel care a depus actele de divorț și se pare că i-a cerut soției sale să renunțe la numele lui. Anamaria, pe de altă parte, a declarat că nu-i va sta în calea fericirii și că fiecare trebuie să-și asume deciziile pe care le ia în viață. Recent, Anamaria și-a lansat o carte în care există anumite pasaje legate de viața ei alături de Laurențiu Reghecampf.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *