George Simion a devenit ușor ușor una dintre cele mai cunoscute figuri din sfera politică românească. În urma câștigării alegerilor parlamentare din 2020, George Simion a ieșit în fața românilor și a devenit unul dintre cei mai vocali membrii de partid. Acum, toată România îl știe pe George Simion, dar nu mulți îi știu povestea de viață.

Cine este iubita lui Geroge Simion
Mereu a apărut singuratic și și-a ținut viața privată cât mai departe de ochii presei, cu toate că el este mereu în lumina reflectoarelor. George Simion a fost invitat în cadrul emisiunii lui Denise Rifai unde a răspuns la setul de 40 de întrebări. Jurnalista nu a ezitat să ducă discuțiile în zona personală.

Ea l-a întrebat pe politician despre viața sa amoroasă, știind pe surse că are o iubită. George Simion nu a negat acest lucru, a confirmat o viitoare nuntă și a explicat care este motivul pentru care nu își prezintă public iubita. El este de părere că fiecare gest al ei va fi taxat dur de presă.

„Am 34 de ani, sunt necăsătorit, vreau să mă căsătoresc anul viitor. Mă bâlbâi, pe politică pot să vorbesc ore întregi…Am o relație, sigur, iubesc o fată. O veți cunoaște la momentul potrivit. Pentru că sunt într-o postură în care e dificil, vă dați seama, fiecare gest de-al ei o să fie apreciat, judecat s.a.m.d. Îmi pare rău de ceea ce am scris pe blog, dar cu toții avem talente de poet, la un moment dat. Nu e ficțiune, așa am simțit la momentul ăla, aveam 22-23 de ani.„, a spus George Simion.

Ce a dezvăluit George Simion despre copilăria și familia sa
Un lucru mai puțin știut despre George Simion este faptul că provine dintr-o familie de economiști. Acesta mai are o soră și cei doi alături de părinți au trăit în București. Politicianul a povestit că viața sa nu a fost mereu una roz, în perioada din anii 90 părinții săi chinuindu-se să îi crescă.

„Am o familie care m-a crescut, am o soră, mama și tata au tras din greu ca să ne crească. În anii 90, în care am făcut cu toții foamea și în care a fost prăpad, ai mei m-au crescut cum au putut! Ambii părinți sunt economiști, în București ne-au crescut. Mama este din Vrancea, tata este din Ialomița. S-au cunoscut când făceau facultatea de ASE.

Ce să spun, mama săraca îmi zice «hai, mă, George, când te cumințești, când te faci om normal». După părerea ei ce fac nu e de om normal. Fac parte dintr-o familie normală cum sunt alte sute de familii. Sora mea mi-a făcut cel mai mare cadou, în anul 2016, un băiețel pe nume Andrei.„, a dezvăluit politicianul.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *